Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] rpk ;c

Avium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do was pytanie 2 ;c iż wczoraj/dzisiaj) była cofka więc pytanie zadam jeszcze raz ;f

czy rpk jest lepszy od aeka? co sądzicie o tej broni? dobra na 1 slot broni na mały dystans?

jaka jest najlepsza broń na mały dystans dla medyka?

nie pisać mi * dla mnie najlepsza to i to* * najlepszą bronią jest mg36* chce odpowiedzi od osób ZNAJĄCYCH się na medyku ;)

YAY

Opublikowano

Do rpk dodajesz vipery (kosztem ammo) i aek pada wtedy bron na ktotki dystans nie ma rownych :>. Najlepiej rpk + boost na slot i bierzesz rpk i qbb wtedy dalekie/krotkie.

[align=center]ffabd687f8116269bab01bec17e6a639437bff02.png[/align]

Opublikowano

Ja mam tą broń i na bliski dystans polecam m27 ponieważ rpk bez kolby nemesis ma celność jak z mg3 z dodatkami a z nią jest jak m27 tylko ma mniejszą celność.

Opublikowano

Do rpk dodajesz vipery (kosztem ammo) i aek pada wtedy bron na ktotki dystans nie ma rownych :>. Najlepiej rpk + boost na slot i bierzesz rpk i qbb wtedy dalekie/krotkie.

Tylko nie wiem po co kombinować z dwiema broniami jak można zrobić jedną i porządną broń z Qbb i to na wszystkie dystanse -.- no,ale cóż lepiej będzie dla mnie zawsze większa przewaga będzie dla mnie oO

Opublikowano

hmmm rpk dobry na średni/mały dystans na mały napewno lepszy od innych broni ;)

podsumowując nie żałuje że kupiłem ;)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...