Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ezreal i moc trójcy

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu podstawa u Eza to moc trójcy skoro ona daje wszystkiego po troszku i z nią wyciągnę około 300 ad a bez z niej z innymi itemami 500 ad ??

Mój build u Eza AD

Berki

Krwiopijec

Ostrze Nieskończoności

Czarny Tasak

Widmowy Tancerz

Krwiopijec

Z taki buildem wyciągam około 400 AD i hp tak żeby było 2k

Jak widzę buildy na mobafire które mają po 90% pozytywnego a są słabe około 150 AD i 2k hp i 50 ap

Nie wiem teraz czy zostać na swoim buildzie czy dodać do niego na koniec moc trójcy ?

Czy może ktoś mi lepszy ułoży ?

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Ezreal nie potrzebuje Phantoma, IE jest bezsensu.

Teraz Trinity zastępuje się Icebornem, znacznie lepszy item.

W twoim buildzie nie ma żadnego survi, do tego 2 BT...

Opublikowano

Bez survi to lipa , z tego Tri to masz : trochę crit , trochę hp , SLOW i pasywkę shen'a ;d

Opublikowano

IE jest bezsensu.

Zgadzam sie, na 400 elo polecam, niedługo wybije się na 420.

bt rush zawsze spoko bo masz bursta, pd jest useless, lepszy ten nowy item co działa jak ionic spark. GA / QSS > 2 bt

Opublikowano

IE mocne tylko w mid ,w late nic nie robi

lepsza ta nowa rekawica ,ma armora i insta slow

Jak item który chyba najbardziej boostuje dmg ad carry może być słaby? Pewnie chodziło ci o TF.

@top

TF daje nam troche ad, troche survi, boost do Q, boost do W,E oraz ulti, mobilność oraz kryty. Najlepsze jest to że to wszystko jest w 1 itemie.

Imho Best build :

Berki, Bloodthirster, Trinity Force, Infinity edge, Last Whisper, Guardian angel

652601399840421198520.png

Opublikowano

Jak item który chyba najbardziej boostuje dmg ad carry może być słaby? Pewnie chodziło ci o TF.

@top

TF daje nam troche ad, troche survi, boost do Q, boost do W,E oraz ulti, mobilność oraz kryty. Najlepsze jest to że to wszystko jest w 1 itemie.

Imho Best build :

Berki, Bloodthirster, Trinity Force, Infinity edge, Last Whisper, Guardian angel

Tak, ten build naprawde jest najlepszy, szczerze? nie wiem czemu ludzie jarają się tym icebornem, może i jest dobrym itemem ale TF jest bardziej opłacalne.

Opublikowano

Dlatego,że Ezreal napieprza z Q jak debil a do tego liczy się jako AA = slow z Q + pasywka z Sheena. Innego wytłumaczenia raczej nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...