Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] British Tanks

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak zawsze chciałem pograć brytyjskimi czołgami stoję na Mk 3 jeszcze 2k dos i Matilda więc co sądzicie o brytyjskich czołgach czy opłaca się iść dalej ? (mi bardzo się dobrze gra nimi) ale powiedzcie od siebie.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Brytyjskie czołgi dla jednych fajne a dla innych nie.

Według mnie się nie opłaca bo czołgi ciężkie mają lepsze Niemcy,Amerykanie,Ruski.

Opublikowano

Ja sie niestety nie zgodzę z tym ; ) Brytyjskie czołgi są naprawdę fajne od 6 tieru zaczyna się zabawa ; ) Black Prince Siódmego poziomu może naprawdę zebrać dużo batów i jest w stanie wykosić na solo is-a 3 i nie tylko ; ) Przechodząc do 8/9 Mają szybki Reload , Szybkie celowanie , dobrze się ruszają , bardzo celne no ale pancerz jest niezbyt ; / Wszystko w niego wejdzie : ) . Co do 9-tego tieru jeszcze to ma naprawdę potężne działo , pluje pociskami jak głupie ; )

Co do "X" tieru to już jest po prostu pogrom ... Działem nie ctżeba skupiac celownika po prostu ledwo co ci sie podwinie pod celownik nawet jesli jest 400m dalej bez problemu trafisz tak samo w ruchu . Posiada szybką wieżyczkę i podwozie ( Nie ma szans aby jakikolwiek czołg bo strollował ) . Jest on Bardo dynamicznym czołgiem o szybkim ładowaniu i sporym Dmg. Jego wady to Cienki pancerz i OGROMNY silnik przodu który lubi się palić więc gasnica jest obowiązkowa oraz zestaw naprawczy i apteczka bez tego ani rusz ; ) Dosyć często te czołgi obrywają w Celowniczego , Ładowniczego , Oraz w magazyn ; / No ale daje rade ten potwór . To jest moim zdaniem najlepsza maszyna na X tier z pośród których grałem . A i jeszcze jedno te czołgi to demony Expa ; ) Średnio u mnie na bitwe takim potworem wynosi 700-1400Expa

Opublikowano

Ja sie niestety nie zgodzę z tym ; ) Brytyjskie czołgi są naprawdę fajne od 6 tieru zaczyna się zabawa ; ) Black Prince Siódmego poziomu może naprawdę zebrać dużo batów i jest w stanie wykosić na solo is-a 3 i nie tylko ; ) Przechodząc do 8/9 Mają szybki Reload , Szybkie celowanie , dobrze się ruszają , bardzo celne no ale pancerz jest niezbyt ; / Wszystko w niego wejdzie : ) . Co do 9-tego tieru jeszcze to ma naprawdę potężne działo , pluje pociskami jak głupie ; )

Co do "X" tieru to już jest po prostu pogrom ... Działem nie ctżeba skupiac celownika po prostu ledwo co ci sie podwinie pod celownik nawet jesli jest 400m dalej bez problemu trafisz tak samo w ruchu . Posiada szybką wieżyczkę i podwozie ( Nie ma szans aby jakikolwiek czołg bo strollował ) . Jest on Bardo dynamicznym czołgiem o szybkim ładowaniu i sporym Dmg. Jego wady to Cienki pancerz i OGROMNY silnik przodu który lubi się palić więc gasnica jest obowiązkowa oraz zestaw naprawczy i apteczka bez tego ani rusz ; ) Dosyć często te czołgi obrywają w Celowniczego , Ładowniczego , Oraz w magazyn ; / No ale daje rade ten potwór . To jest moim zdaniem najlepsza maszyna na X tier z pośród których grałem . A i jeszcze jedno te czołgi to demony Expa ; ) Średnio u mnie na bitwe takim potworem wynosi 700-1400Expa

Też tak myślałem na początku :D

Ale jak kupiłem Matilde to się zaczęło....

I już mi się nimi grać odechciało :P

Opublikowano

up@

churchil I jest do d*** a churchil VII też na początku ledwie co przebija niektóre V tiery. Może od VII tieru jest lepiej xD

Opublikowano

DObra temat close zobaczylem że mam kw-1 nie kupione ale zbadane.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...