Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Czy mógłby ktoś z tych plików: http://www.mpcforum.pl/topic/645295-dl-pliki-serwerowe-by-rykox-v2-pod-priv-exp-normal/

Te mapy: Kraina Śniegu, Miasto duchów,leśny zamek, lodowy zamek i nowa mapa śródziemie? Ze strony serwera i clienta?

Bądź jeżeli już jest download gdzieś tych mapek dać tutaj link? :)

Nie proszę gotowca, a o wyciągnięcie tych map z powodu tego, iż mój internet na prawdę jest wolny i nawet szkoda zabierać się za pobieranie tego.

Dziękuję i na pewno odwdzięczę się w postaci Lik'ów.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Te mapy o tkore Ci chodzi jak sie nie myle są podstawowe te 3 wiem bo na stacjonarnym komputerze mam je dodane nazw dokladnie nie pamietam ale na camerionmt2 tez one sa

Jak przypomne sobie nazwy dam edit

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Nie chodzi mi o je nazwy tylko o ich pliki do serwera, jak i do clienta w paczce...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

refresh

1368908122-U621182.png

Opublikowano

refresh

1368908122-U621182.png

Opublikowano

refresh

1368908122-U621182.png

Opublikowano

refresh :)

1368908122-U621182.png

Opublikowano

refresh

1368908122-U621182.png

Opublikowano

refresh. Na prawdę nagrodzę limitem lików ;p

1368908122-U621182.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lesny i lodowy to podstawowe mapy w cliencie maja nazwy:

metin2_map_empirewar01

metin2_map_empirewar02

metin2_map_empirewar03

dalem 3 poniewaz nie pamietam ktory to lodowy, ktory lesny a ktory pustynny zamek.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...