Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Fizz vs Diana

KamileX227

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ;> Jaką postać z tych 2 kupić ? Miałem zamiar dianę ale jak czytam posty na mpc to ludzie piszą że po nerfie słaba ;P

Click It Or DIE

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że Diana dostała buffa.

Diana ma dobrego dasha, który może być co pare s.

Passyw z dmg i as + E która knockuje wszystkich.

No i tarcze z DMG

Fizz jest w sumie podobny do diany.

Też ma dasha, ma skilla którym unika wszystko, AoE SLOW x2 , Esacpe

Diana jak i fizz dobry. To już zależy na kogo , od skilla etc.

Opublikowano

Obydwie postacie są do siebie podobne. Jednak moim zdaniem, Fizz sprawia więcej frajdy grając nim :P

Rzadko gram mida, ale jak już gram to przeważnie fizzem, po 3 lvl kosa do harasu jak ma E to może już spokojnie divovać :P

Bardzo przyjemny do gry, jego trutra jest op i jak się trafi sharkiem po 6 to koleś jest już na 99% dead :D

Opublikowano

Diana (według mnie) trochę mniej bije od Fizz'a ale jest wytrzymalsza, za to Fizz odwrotnie. Twój wybór.

Opublikowano

Fizz.

Ciekawy system escape, pasywka działa trochę jak ignite, łatwo się dzięki niej kogoś dobija.

Dobry harras, ulti obszarowy dmg + może zahaczyć więcej niż 1 gracza.

Opublikowano

Diana moim zdaniem ponieważ ma masakryczny harras z q i praktycznie nie traci many :)

Fizz tez fajna postac mam ja ale zagralem nim kilka gier i nie mam jakos ambicji do gry nim ,ale jak juz nim zagram daje masakryczny fun z gry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...