Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Którą tanią broń dla szturmowca?

niemateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którą broń sobie kupić dla szturma 12lvl? Stg77aug, Aek971, Scal-r, M16a2. Która z nich będzie najlepsza bez dodatków? A jeżeli miałbym na dodatki to jakie dokupić?

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

AEK-971 bez dodatków jest trochę niecelny :D Ale ogarniesz. Wczoraj miałem sytuacje (mam aeka z dodatkami na celność) i mi pisali "fps aimboter, aim"itp. :) Nawet kicka dostalem przez glosowanie...

Opublikowano

kochana cofka ;c

Aek ma taki odrzut że można ogarnąć że nie będzie odrzutu :) aek to najlepsza broń di 21lvl potem famas a potem jak kto woli to od 27 L85 :)

YAY

Opublikowano

Mi się bardzo spodobał STG77AUG dlatego że ma do ogarnięcia odrzut w prawo i dobre obrażenia, tylko ma trochę długi czas przeładowania. Dlaczego nie on? A co sądzicie o M16A2?

Opublikowano

Ja również mogę polecić M16 dużo grałem/ strzelałem nim i bardzo dobrze mi się grało :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Teraz wypożyczyłem Aek'a i trafić w kogoś z 50m to cud ale na bliski dystans 4 strzały i pada. Co musiałbym dokupić tanim kosztem żeby ulepszyć trochę aeka? Czy nie lepiej by było kupić STG77AUG?

Opublikowano

Mi się bardzo spodobał STG77AUG dlatego że ma do ogarnięcia odrzut w prawo i dobre obrażenia, tylko ma trochę długi czas przeładowania. Dlaczego nie on? A co sądzicie o M16A2?

Grałem Stg77aug i całkiem nieźle mi szło. Ten odrzut w prawo wcale tak bardzo nie przeszkadza. A m16A2 strzela seriami po 3 naboje więc odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...