Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] build master yi

mcafee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym sie dowiedziec czy taki build.jest.dobry pod.ad berserki widmowy tancerz.ostrze yoummu ostrze nieskonczonosci krwiopijec i herold zeke.jesli nie to co byscie zmienili prosze o spolszczone nazwy

Opublikowano

Berki

Widmowy

Nieskończoności

Krwiopijec

Krwiopijec

Widmowy

Sprzedajesz buty i kolejny Widmowy albo znów Krwiopijec.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ja na rankedach, gram berserki, widmowy, krwiopijec, nieskonczonosci, lodowy mlot i koncowke zaleznie od tego co sie dzieje (przebicie pancerza, lub dalsze full ad, czasami plemienna zbroja...) Ale taka gra ma sens tylko, jesli team bedzie nas chronil, bo jestesmi papierowi...

Opublikowano

a jakis build zeby 2v1 ew 3 poradzic sobie przy wybiciu wrogow z ucieczkami to build wyzej bylby doby??

Jeśli jesteś feednięty to tak, na ulcie+e z bloodthirsterem oraz frozen malletem masz ok, 1.5 as, ok.~3k hp oraz 3xx ad.

652601399840421198520.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

można też zrobić mastera pod AP z Q potrafi dożo zadać a W i cię nie ubije bo się tak leczysz i potem Q no i ulti albo wpadasz w typa na Q i E,ulti i combo Ap daje też do E a to daje AD

Opublikowano

a ja koszę tym:

berki, nieskończoności, widmowy, krwiopijec, nieskończoności, widmowy

I sieka jak porypany

infiniti sie nie stackuje

Berki > Infinity > bloodtihser > phantom dancer > las wshiper > Forzen Malet / VWarmorg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...