Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podzie mi p3f?

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AMD E-240 Procesot 1,50GHz

2.00GB(dostepne 1,60)

32bit win 7

Pojdzie mi p4f? Na minimalnych?

2.Czy p4f a heroes (ktore z nich jest bardziej wymagajaca sprzetu)

Opublikowano

1. Pójdzie, ale nie oczekuj jakichś rewelacji. na najmniejszych z najmniejszą rozdzielczością i się módl, żeby działało.

Polecem przeinstalować na Win XP, wtedy pójdzie może na średnich

2. P4F jest bardziej wymagające, ale do Heroes trzeba mieć więcej dodatkowych programów...

Opublikowano

@up nie gadaj głupot, ja na pentium 4 grałem na max detalach nfs undercover i to na dziadowej karcie graficznej

Na xp byłyby jakieś szanse.

Opublikowano

Hmm tak samo na League Of legends mowili ze nie bd.. A na mniejszysz ustawieniach mam 40fps... 25 jak roziawiam przez ts3

Wiec niema szans na p4f? (na najmniejszych ustawieniach i program [boostbasted]?)

Opublikowano

Ale większość gier nie są jeszcze przystosowane na Win8 xD

Za to większość gier już ma problem na xp (gry nowsze na xp nie są wspierane) i sam xp nie jest wspierany...

Edit:Gdybym miał możliwość zmiany z win7 na win8 odrazu z miejsca bym wymieniał sam net na win8 lepiej mi śmigał gdyż miałem przedział 2.5 -2.6 mb/s gdzie na win7 transfer mam po 2.2 mb/s z rzadkim trudem 2.3mb/s i tak by wymieniać wiele rzeczy....

Poza tym wiem,że tutaj użytkownik nie ma pro kompa,ale skoro user śmiga na 7 to tym bardziej byłby zadowolony z 8 liczy się wydajność no chyba,że ktoś nie lubi uczyć się od nowa bo coś zostało poprzestawiane i bolaboga wtedy trzeba pisać szajs...

A zresztą powiem jedno jestem i tak głupi,że podaje najlepsze confingi i porady niech ciemny lud siedzi i gnieźni w staroci i w problemach :D a później najlepiej pisać noob hacker,noob cheater,noob camper bo jakby ktoś nie wiedział co to jest taktyka <- tu już wyjechałem poza temat sry.

A i tak propo to na taki sprzęt przecież wiadomo,że jakieś nowe tytuły nie mają szans by w nie grać.

Edit kolejny:Jeśli chcę się userowi bawić to niech ściągnie wersje win8 Release Preview i zainstaluje na oddzielnej partycji

I niech ściągnie xp i niech zacyduje sam gdzie bf działał mu płynnie wtedy wniosek by był jeden sam osobiście by doświadczył gdzie mu lepiej śmiga.

Opublikowano

AMD E-240 Procesot 1,50GHz

2.00GB(dostepne 1,60)

32bit win 7

Pojdzie mi p4f? Na minimalnych?

2.Czy p4f a heroes (ktore z nich jest bardziej wymagajaca sprzetu)

Heroes to totalna porażka naprawdę nie radzę tego ściągać. Co do play4free bywa różnie nieraz chodzi płynnie a nieraz tnie czy to komputer mocny czy słaby. Po prostu ta gra nie ma optymalizacji, ale powinna ci chodzić ściągnij i sprawdź.

Opublikowano

Moim zdaniem nie pójdzie, tak jak kolega z poprzedniego postu napisał ci.

Po prostu pozostaje kupno nowego dobrego komputera.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem, przecież P4F możesz pobrać za darmo, nie trzeba kupować. Jaki problem samemu sprawdzić czy będzie działało komfortowo ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...