Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NameTags

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że w NameTags widać mój nick na czerwono jako postaci, a na tab'ie nie widać na czerwono. W ustawienicach wszystko jest ok NameTAB: true, wszystko działa, wchodzę do gry klikam tab i pisze : [WlascicielEpicCraft]TenStylOdLajka na biało, jak wpisze /afk to pisze ernestik11, ale też na biało. Co zrobić, żeby mój nick na TAB'ie był czerwony? Mam TagAPI i NameTags.

Opublikowano

# A color code between 0-9 or a-f. Set to 'none' to disable.

ops-name-color: ''

# The character(s) to prefix all nicknames, so that you know they are not true usernames.

nickname-prefix: ''

# Disable this if you have any other plugin, that modifies the displayname of a user.

change-displayname: false

# When this option is enabled, the (tab) player list will be updated with the displayname.

# The value of change-displayname (above) has to be true.

change-playerlist: false

# Adds the prefix and suffix to the displayname of the player, so it will be displayed in messages and lists.

# The prefix/suffix can be set using Permissions, Group Manager or PermissionsEx.

# The value of change-displayname (above) has to be true.

# If you don't set this, it will default to true if essentials chat is installed.

# Don't forget to remove the # in front of the line

add-prefix-suffix: false

Ustaw tak w Essentials-config a powinno wszystko działać

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...