Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z grą

TerrorError

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Failed creating D3D device of at least version 10.0 on adapter " NVIDIA GeForce 8600 GT ( Microsoft Corporation - WDDM v1.1) " with driver

"Unknown" . Error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED ( "Unsupported" )

This is tipycally caused by not having the minimum required DirectX support in the GPU

For NVIDIA GPUs, DirectX 10.0 support is required.

For AMD and GPUs from other vendors , DirectX 10.1 support is required.

TAKI oto błąd wyskakuje mi przy odpalaniu kampani na battle log'u . Powiem ,że miałem xp jak kupiłem to było wczoraj :D , później kolega dał mi płytkę z 7 i nie wiem chyba jakiś błąd z direct x Zainstalowalem wtyczke :D

sygna2.png

Opublikowano

Zainstalowane najnowsze sterowniki? Jeśli tak to nie pozostaje nic innego, jak kupno nowego komputera albo odłożenie gry na półkę, bo twoja karta nie obsługuję w pełni DX10 i jest za słaba do BF3. Ludziom tnie się na 9800GT, a ty tutaj chcesz pograć na 8600GT ;dd

Opublikowano

Zainstalowane najnowsze sterowniki? Jeśli tak to nie pozostaje nic innego, jak kupno nowego komputera albo odłożenie gry na półkę, bo twoja karta nie obsługuję w pełni DX10 i jest za słaba do BF3. Ludziom tnie się na 9800GT, a ty tutaj chcesz pograć na 8600GT ;dd

Nie wiem czy są zainstalowane najnowsze , jestem zielony w tych sprawach , podeślij mi te sterowniki . Wczoraj miałem xp , kolega powiedział że nie chodzi na xp więc mi pożyczył 7 i teraz taki błąd jest :D

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...