Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wystarczajace zabezpieczenia?

ChinskiTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako ze w swojej karierze bocenie dostalem juz kilkadziesiat banow tym razem mam zamiar tego uniknac(przynajmniej na maina) Czesto dostawalem bany na zasadzie: Gm znalazl bota, sprawdzil czy cos o tym samym ip jest polaczone obecnie i poszly bany na 4 konta naraz. Innym razem po prostu strzelil bana jak zobaczyl bez filozofowania z ip. Innym razem wykryty bylem ''systemem'' i wszystko sie pobanowalo. Tym razem mam zamiar zastosowac wszelkie srodki bezpieczenstwa, a mianowicie. Na mainie tylko czyste granie, oryginalny client, zadnych obejsc, bardzo ograniczony handel z ''botami''. Boty beda jechac na m2bobie bez wlaczonego sh itp. Wyklucze bocenie w tym samym czasie co zalogowany jest main, oraz gdy mam zamiar wejsc na maina to szybki reset routera(zmienne ip) i logowanie bedzie odbywac sie tylko z czystych, nowych ip. Czy jest jeszcze jakis sposob by mnie dorwac? Tym razem nie jest juz to jakis 70lvl wiec wolalbym przezyc :)

Opublikowano

To wszystko zależy od szczęścia.

Mój kolega dostał bana po drugim dniu botowania,a ja używam już ok. miesiąca i jeszcze nie dostałem bana.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Wszystko co wymieniłeś - tak, ale jeśli chodzi o handel - nie ograniczony tylko zerowy. Wyrzucanie itemów na ziemie - jedyna możliwość przekazania. Jeszcze jednym sposobem na uchronienie się od bana jest bycie w pobliżu komputera podczas bocenia. Używanie bota w jak najmniej ustronnych miejscach - one najczęściej są sprawdzane przez GM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...