Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackiem Czy Z Czymś Innym...

Mazurex1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja jest taka. Włączam ghost mode i latam sobie po planszy lecz gdy np podczas quarantine latam sobie przez ghost i zostaje zarazony bo cialo stoi w miejscu. Co zrobić abym cały leciał i nie zostawało ciało?Bo widzę ziomków którzy nie stoją w miejscu a uzywaja ghost mode i se latają . Co zrobić? Czy to jest priv hack?

04070010_Mazurex1.png
Opublikowano

to co Ty widziałeś to nie był ghost mode tylko Glitcher. Służy on do przechodzenia i wnikania przez ściany ale do zawiśnięcia wysoko w powietrzu też jest dobry.^^

Używa się go klawiszem X (nie można w tym samym czasie naciskać klawiszy ruchu bo postać automatycznie spada na dno mapy i "DeD" ... X.x :P)

P.S

Jak nie musisz to nie używaj tych dwóch funkcji bo one całkowicie psują grę. :angry: <_<

@Edit

No i właśnie przez takich graczy jak ty nie da się wcale pograć. Nie możesz używać tylko chams i no fog?? >NeO<

Psujesz całą frajdę z gry! >NooBs< :angry: <_<

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Tak to prawda w dziale gdze masz ghostmode pod tym jest glitcher ustawiasz na 20 zamykasz tabele u trzymając (x) latasz przez sciny ja zawsze w jakies pudlo lub cos i ghostme :D

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Nie znam miejsc na quarantine mode ale mogę ci dać np. na junk flea. Włącz sobie pierw glitcher i idz po schodkach do góry i przez te kontynerki gdy doszedles do kona wskocz na blaszany daszek i widzisz takie okna, znajdz takie okno które jest uchylone i przez glitcha tam wejdz, potem włączasz ghost mode i zabijasz bez strat własnych.

Opublikowano

Moim zdaniem bawienie sie glitchem nie opłaca się, kiedy glitcherem trzeba umieć sie posługiwać , jeżeli nie umiesz łatwo zginiesz , a jeśli nawet uda ci sie gdzieś w ściane czy pudło wrypać , jakiś zombi użyje ghost i cie złapie ;/d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

No dokładnie jak widze że ktoś hakuje np. używa glither'a to ja zawsze Ghostmode i go dobijam i sie wku**ia i wychodzi z gry xD nie wiem co to za nazwa haka ale ma się wszystkich przed sobą i można np. nożem same heady ładować. Właśnie tacy mnie wkurzają najbardziej :P

10101113_PtaQu.png
Opublikowano

@Up. : OPK - One Position kill.

Ale na tą wersję EU teraz tego nie ma. Jest tylko "Telle Kill" w vip hacku. Działa to podobnie tylko że ciebie przenosi przed chara kogoś i namierza na head albo klate i możesz go zabić a on ciebie nie widzi.

Jak go zabijesz przenosi cię automatycznie w 0.01 sec do drugiego i tak dalej i tak dalej. Więc jest ten sam efekt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...