Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie możesz założyć nowego konta do wr ? Sprawdź.

kto_ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś doweiedziałem się od [Gm], że nie mogę stworzyć nowego konta z powodu zainstalowanego ( windowsa "XP,,). Jeśli chcecie założyć konto nowe na WarRocku musicie posiadać oprogramowanie Windows 7 . Niestety na Windows 8 też wam nie pójdzie .... Na windowsie xp nie otrzymujemy e-maila potwierdzającego aktywacji konta. To tyle.

Opublikowano

Co Ty za głupoty pleciesz ?! o.O

Od kiedy to Windows ma wpływ na konta w grze online ? o.O

Jeżeli komuś nie przychodzi email potwierdzający rejestrację to polecam pocztę gmail oraz wp, tam od razu przychodzi email potwierdzający i mogę to potwierdzić osobiście, na poczcie gmail wiadomość miałem po kilku sekundach w Odebranych a na wp wiadomość była w Spamie.

Opublikowano

Stary,mylisz się myślę ze 25% userów ma XP i mogą się zarejestrować,najlepiej rejestrować na hotmail nie zdążysz odświeżyć a już jest .

także gadasz głupoty.

Opublikowano

Dziś doweiedziałem się od [Gm], że nie mogę stworzyć nowego konta z powodu zainstalowanego ( windowsa "XP,,). Jeśli chcecie założyć konto nowe na WarRocku musicie posiadać oprogramowanie Windows 7 . Niestety na Windows 8 też wam nie pójdzie .... Na windowsie xp nie otrzymujemy e-maila potwierdzającego aktywacji konta. To tyle.

odpowiadam ci ze mozna zalozyc na yahoo z koncówką yahoo.com a dalej wszystko pieknie działa..

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Sam sprawdziłem na swoim starym PC'cie gdzie mam XP'ka i mogę założyć normalnie. Twój teamat to spam. Jakiś SS z rozmowy?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...