Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] WarRock!

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim prawem (no może prawo ktoś miał) ktoś wywalił mój temat: http://www.mpcforum.pl/topic/810494-detected-easy-mean-02-by-hp4h/ i oznaczył jako detected skoro on nie jest detected?!

p.s.

Nie trzeba przywracać tego tematu, ob i tak jest nowa wersja no ale moderatorzy! Sprawdźcie hack zanim zadziałacie!

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nauczycie się kiedyś, że to nie jest dział od skarg? Idź z tym na pw lepiej...

Opublikowano

Jak nie wiem do kogo? I to jest sugestia...

moderatorzy! Sprawdźcie hack zanim zadziałacie!

To tak jak by była gra której nikt nie widział, ale wszyscy mówią, że ma głupi wygląd... Jak by sprawdzili mój hack to by zobaczyli, że działa, a tutaj automat i do kosza

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Napisz do Moderatora WR na PW albo do Enzila, lub innego Globa/Adma.

Opublikowano

Mam im napisać taką sugestię? Niech ludzie się lepiej wypowiedzą co o tym myślą wg. mnie to co robią (albo to co zrobili) jest złe i powinni to zmienić. W końcu pobranie hacka i test to może minutka dwie.

Opublikowano

Nie rozumiem co to ma byc za sugestia? żeby moderatorzy patrzyli na hacki to raczej trzeba do nich pisać a nie czekać na opinie użytkowników

Cls.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...