Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock się zacina

david02s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż mam taki problem ze jak gram to mi się przycina.

gra chodzi na najmniejszych detalach a nadal się przycina przeważnie to jest gdy strzelam albo jak ktoś do mnie i wgl jak coś się dzieje ....z dwa lata temu grałem na tym komputerze i normalnie śmigała na średnich detalach .

mój sprzęt

CPU : celeron 2.4GHz

Ram : 768 MB

Grafika : GeForce FX 5200

System : windows XP

wiem o tym ze to nie jest najlepszy sprzęt ale powinien śmigać sterowniki mam najnowsze do karty graficznej .

Możecie polecić program darmowy do wykrywania błędów w systemie bo mogę mieć jakieś ale z miesiąc temu miałem formatowanego kompa wiec nie powinno być ale na wszelki wypadek sprawdzę .

Z góry DZIĘKUJE : )

Opublikowano

hmm Przeczyść kompa Cclenerem. nwm np: pobierz GameBoster. jest już dozwolony. Lub zwiększ wydajność na grę Wchodzisz w (włącz WR ) Menadzer Zadań --> wyszukaj WarRock.exe --> Ustaw Priorytet --> Wysoki

I zobacz teraz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm Przeczyść kompa Cclenerem. nwm np: pobierz GameBoster. jest już dozwolony. Lub zwiększ wydajność na grę Wchodzisz w (włącz WR ) Menadzer Zadań --> wyszukaj WarRock.exe --> Ustaw Priorytet --> Wysoki

I zobacz teraz.

zrobilem tak i dalej jest to samo a i mam jeszcze coś takiego z komputerem ze jak coś robię np jak włączam gg to złożycie procesora bardzo wysoko skacze nawet do 100 % a może to pasty wina ?? jaki powinienem mieć temperaturę procesora ?
Opublikowano

to nic mi nie dało wszystko przepatrzyłem i porobiłem i to nie wina z łączem bo internet mam dobry i ps3 mi na nim śmiga :( może wymiana pasty coś pomoże , ile taka pasta może kosztować , a war rock powinien mi normalnie chodzić czy przez ten czas co nie grałem to wymagania poszły do góry ?

Opublikowano

http://good-games.pl/topic/1034-tut-jak-zwalczyc-lagi/

http://www.mpcforum.pl/topic/72961-tut-lepsza-wydajnosc/

tutaj masz rozwiazania powinno starczec

Koleżko, widzę twój drugi post gdzie jest reflink ...

Może ci to pomoże :

2. Masz podczas gry , tzw. lagi , ściny obrazu itd. ?

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.

Jeżeli nic z tych rzeczy nic nie pomaga , może to być wina nie nasza , lecz dystrybutora :)

W wr jest tak, że jak jesteś połączony z graczem przez serwer(Ty-serwer-InnyGracz) masz ping 999, jeżeli jesteś połączony p2p czyli od razu z graczem(Ty - Gracz)masz normalny ping. Z tym raczej nic nie zrobisz.

by. hackerX

http://www.mpcforum.pl/topic/813986-tut-najczesciej-zadawane-pytania-zwiazane-z-war-rock/#entry5991509

Punkt drugie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Może nowa karta, albo sprzęt ?

Format powinien pomóc, jeśli nie to oznacza, ze to wina twojego sprzętu.

1357040469-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...