Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Manamune na Ryze

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio coraz częściej w Guidach na lolkingu widzę, że na Ryza buduje się Manamune. Athene, który gra ryzem non stop też to robi. I to zamiast archangela. Jaki to ma sens skoro Ryze jest pod AP/mana?

Opublikowano

Taki ze Manamune zmienia sie w Muramane, ktory dziala na auto ataki i single target spelle czyli Q i W Ryza.

E też jest single target, bije 1 cel, po czym się odbija w inny.

@top

Daje mu to sporo many, oraz pasywkę skalującą się z % many która boostuje strasznie boostuje dmg ryza.

652601399840421198520.png

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Niby dobry pomysł, ale nie ma to jak miliard tarczy za seraphina :P

Opublikowano

Z tego co wiem to Maramuna ma dobrego pasywa. jeśli zaatakujesz przeciwnika to zadajesz dodatkowo 3% całej many, ale nie wiem czy to prawda, nie testowałem jeszcze maramuny.

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Przetestowałem przed chwilą na customie tą manamune i powiem wam, że jest zajebista !

Przy 4k many miałem obrażenia większe aż o ponad 200 obrażeń !

Od dziś manamuna na ryze to podstawa u mnie :D

No wiem że mu daje dużo many, ale dlaczego nie archangela tylko to? To mu daje AD.

passyw mamanuny daje chyba 3% twojej many do obrażeń co skilli, zamiast 400 walisz 550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...