Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]War Z

Os1ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak War Z będzie miał full version to będzie free to play?czy jak będzie full version to zdrożeje ?Czy za kilka lat w tą gre będzie grać MAŁO osób.I ostatnie pytanie czy oplaca sie kupić?

Opublikowano

A więc tak.

1. War Z nie będzie F2P.

2. Zdrożeje, ale patrząc na stan obecny w najbliższym czasie będzie cały czas kosztować 15 $.

3. Chcesz odpowiedzi sensownej czy wróżenia z fusów ? Jeżeli tego pierwszego: Nie wiem, może. Każdej grze MMO grozi wyludnienie po jakimś okresie czasu. A jeżeli tego Drugiego: Nie,nie, będzie grać mnóstwo graczy.

4. Czy opłaca się kupić - To już musisz sam sobie zadać to pytanie i na nie odpowiedzieć. Po prostu musisz sobie odpowiedzieć co ta gra ma i co ty lubisz. Proste.

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

1.War Z będzie ciągle Buy4Play

2.Jeśli gra wyjdzie możliwe że cena nie ulegnie zmianie ale bardziej że zdrożeje bo będzie w full wersji

3.Wątpie, jak gra jest tera troche "zje**na" a i tak serwery są zaludnione to co dopiero później

4.Jeżeli lubisz survival z dobrą grafiką z połączeniem shootera to tak, ale jeśli gra cie nie przekonała tak bardzo to i tak kupuj puki tania

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Pytasz czy opłaca się kupić. Ja kupiłem i nie żałuje. Jak bedziesz sam grał to gra Ci się znudzi. Najlepiej grać w co najmniej w 2 osoby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...