Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

forum

lubie*placki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ciekawe co by zrobili wlasciciele seafight jak by sie dowiedzieli o tym forum ze namawia do oszustwa z tego jak kazdy wie ta sa zeczy zabronione i jak kazdy wie moze za to poleciec sprawa w sadzie :) ubytek poytaj sie admina glownego czy ma zgode od seafight.pl na upublicznianie bledow w grze :) ja wysylam ticketa do sf z ta strona i z trescia ze namawiacie do oszustwa internetowego

pozdrawiam

skoro wy niechcecie robic nic z oszustami takimi jak =IPC=Adriano no to trzeba pisac do niemiec :)

post na forum sf polecial teraz pisze do suportu niemiec danke ubytek :) za to ze niechciales ukarac =IPC=Adriano teraz sie tlumacz adminowi strony jak bedzie mial wytoczony pozew w sadzie o namawianie do korzystania z bogow itp a wiesz jacy sa prawnicy :)

chcesz byc jak oszust =IPC=Adriano zglos sie do niego :)

Opublikowano

witam ciekawe co by zrobili wlasciciele seafight jak by sie dowiedzieli o tym forum ze namawia do oszustwa z tego jak kazdy wie ta sa zeczy zabronione i jak kazdy wie moze za to poleciec sprawa w sadzie :) ubytek poytaj sie admina glownego czy ma zgode od seafight.pl na upublicznianie bledow w grze :) ja wysylam ticketa do sf z ta strona i z trescia ze namawiacie do oszustwa internetowego

pozdrawiam

skoro wy niechcecie robic nic z oszustami takimi jak =IPC=Adriano no to trzeba pisac do niemiec :)

post na forum sf polecial teraz pisze do suportu niemiec danke ubytek :) za to ze niechciales ukarac =IPC=Adriano teraz sie tlumacz adminowi strony jak bedzie mial wytoczony pozew w sadzie o namawianie do korzystania z bogow itp a wiesz jacy sa prawnicy :)

człowieku ty jesteś upośledzony?

Opublikowano

lol najglupszy konfident jakiego w zyciu widzialem

to sie bardziej na demotywatory niz do sadu nadaje :P

placki jestes miszczu chlopie bo po tak zjebanym dniu potrafiles rozbawic mnie normalnie do lez

Opublikowano

lol najglupszy konfident jakiego w zyciu widzialem

to sie bardziej na demotywatory niz do sadu nadaje :P

placki jestes miszczu chlopie bo po tak zjebanym dniu potrafiles rozbawic mnie normalnie do lez

cieszy mnie to ale skoro admini tego shitu nie nagradzaja oszutow to tylko tak mozna ich poskromic :)

chcesz byc jak oszust =IPC=Adriano zglos sie do niego :)

Opublikowano

Impotencie umysłowy to daj komuś obcemu klucze do domu i później miej pretensje do zarządcy budynku, że złodziej wyniósł ci coś z domu. Zacznij korzystać z mózgu a jeśli nie potrafisz to zgłoś się do kogoś po pomoc. Myślisz, że BP nie wie o tym forum? Twój temat na sf i tak został zamknięty.

Opublikowano

polecam zapoznać się z prawem. polskim,niemieckim, i europejski, pozatym to nie jest namawianie a udostępnianie, z czego co się orientuje bp nie pisał nic o zabaraniu udostepniania bugów

Opublikowano

Po pierwsze gdzie jest napisane że nie mozna namawiać innych do oszukiwania? Każdy ma swój rozum i z niego korzysta, a po drugie to właściciele seafight wiedzą i śledzą nie takie fora jak te tak wiec to co teraz robisz jest bezsensowne.

Opublikowano

heh te niemieckie forum(nie podam nazwy,bo są to konfi,ale kto wie ten wie:)) to dawno takim tokiem myślenia powinno siedzieć już w więzieniu hahaha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...