Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iGuanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cholerni moderatorzy, kto wam dał tutaj te wasze posadki. Widzicie, że pliki mają kradzione, ludzie nie polecają z tego względu, podają powody, a wy to kasujecie. To forum spada na psy.

xnzn.jpg

Opublikowano

Powiedziałam ze nie bede sie wypowiadac w tamtym temacie.

Ale skoro ktoś znowu wyczyścił Wam tą smieszna prezentacje.

NIE POLECAM !

serwer jest kradziony

client jest kradziony

pelno bugow

na serwerze malo kto gra ( Jinno 20 osob, Chunjo puste, Shinsoo puste)

Administracja nie ogarnia tego co sie dzieje - wypieraja sie kazdych zarzutow - a z drugiej strony strasza ze udostepnia baze DR2.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Nie polecam dno i wodorosty nie dość że zajebali pliki z Draenora2 to jeszcze wstawili ich baze publicznie, nie zdając sobie sprawy że ludzie na wielu privach mają takie same passy nie polecam!

gemwwr.jpg

o4nbfe.jpg

Prosze bardzo moge nawet film nagrac, pubilkowali baze kalimdora tylko nie pomyśleli że hasła i loginy ludzie dają takie same

i wiekszość passów działa na inne serwery...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano
Wspólnie, drużynowo włączamy się w tworzenie tego cóż widzicie powyżej. Noce nie przespane, lecz przemyślane, aby udoskonalać serwer w nowości.

Haha, kto w to uwierzy? Serwera nie polecam, świeci pustkami + zakłamana administracja.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Powiedziałam ze nie bede sie wypowiadac w tamtym temacie.

Ale skoro ktoś znowu wyczyścił Wam tą smieszna prezentacje.

NIE POLECAM !

serwer jest kradziony

client jest kradziony

pelno bugow

na serwerze malo kto gra ( Jinno 20 osob, Chunjo puste, Shinsoo puste)

Administracja nie ogarnia tego co sie dzieje - wypieraja sie kazdych zarzutow - a z drugiej strony strasza ze udostepnia baze DR2.

Ok dam Ci screena z 23:00

Proszę bardzo Twoje 20 osób w jinno :]

af6cef1899834.jpg

I co teraz wymyślisz ?

Opublikowano

Mortai zamknij mordę, wy nie macie nawet 300 graczy a co dopiero 400 wiec weź może się lepiej zamknij co ? Wystarczy wejść na dr2 i się przekonać, że w 1 królestwie gra na pewno wiecej ludzi niż na całym waszym serwie.

Tyle na ten temat. Yooo.

Opublikowano

Ale tu się toczy spór o to, że ty chory umysłowo człowieczku, oczerniasz Draenor2, że graczy tracą, a u was jest coraz więcej co jest głupim picem na wodę, więc przytoczenie do twojej wypowiedzi Pandorymt2 jest idiotyzmem. Widać, że w twej głowie jest próżnia.

xnzn.jpg

Opublikowano

Wiesz jakoś nie rusza mnie ten Twój komentarz bo ja wiem lepiej co jest w mojej głowie niż człowiek który mnie nie zna i nigdy nie widział. To nie mi tutaj nerwy puszczają :DD

Nie wierzysz że jest więcej ? Zapraszam do gry. Mogę się założyć że Ciebie na serwerze nawet nie było a już wymyślasz jakieś swoje fantazje :]

Coś jeszzcze masz do dodania ?

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej gram tam wojem bodym.Gra sie przyjemnie nie pierdo....Zeby serwer kradziony..

Dreanor po prostu udostepnil pliki oni troche edytowali i juz ...

A, i bugi to macie w ....... kozaczycie, a nawet swojego priva nie mieliscie .

Kazdy sie uczy na bledach.

Najbardziej podoba mi sie na serwerze to, ze sa na nim kwiaty,grzyby te szkaty niebieskie itp i szkata z ku

???

Co opadła kopara?

Weź nie wnerwiaj mnie tylko daj like

Nie bądź noobs

Opublikowano

Skoro udostępnili to czemu team Draenoru ma do nich wąty łosiu ? Edytowali ? Chyba tylko tak by działało pod ich serwer. Nawet okna IS-u nie potrafili naprawić i widniał tam napis: " Draenor2"

xnzn.jpg

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej gram tam wojem bodym.Gra sie przyjemnie nie pierdo....Zeby serwer kradziony..

Dreanor po prostu udostepnil pliki oni troche edytowali i juz ...

A, i bugi to macie w ....... kozaczycie, a nawet swojego priva nie mieliscie .

Kazdy sie uczy na bledach.

Najbardziej podoba mi sie na serwerze to, ze sa na nim kwiaty,grzyby te szkaty niebieskie itp i szkata z ku

Pokaz mi gdzie udostepnił?

Bonus

lxyn8p.jpg

rter2m.jpg

nzm9wl.jpg

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ja zlewam ? Tobie chyba mozg wypłynął z ostatnim wytryskiem.

Ja przynajmniej nie oszukuje graczy i nie wciskam i chały...

Wasz serwer jest kradziony a nasz oryginalny.

Tak jak ktos juz pisal wczesniej.

Jestescie jak Cola Oryginal z biedronki a my coca-cola....

NIgdy nie bedziecie dorastac do piet Draenorowi.

Jak bys przeczytał mojego posta wyzej to bys wiedzial o co chodzilo z tym 700.

Widocznie Twoja Pani od Polskiego nie nauczyla Cie pewnych aspektów naszego wspanialego jezyka.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Co za osły, nie mają wystarczająco inteligencji by wymyślić porządną ripostę, to piszą takie głupoty...

Zrobili już dawno 2 królestwa moronie, aby robienie eventów dla królestw miało sens. Poza tym nie dość, że jesteście imbecylami, złodziejami itp. to na dodatek jesteście hipokrytami. Czepiacie się, że ona ciągle gada to samo, a co robi Mortai albo 4game ? Co za banda osłów i marginesów społecznych.

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...