Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Sion vs Tryndamere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Sion vs. Tryndamere

Zależy mi na: Mocnym mid/late

Dodatkowe informacje: Jak jest jakaś lepsza postać tego typu do 1350 to pisać ;)

Opublikowano

Garen ( 450 ) Postać jest op -,-. Nie dość , że robisz ją TANK to do tego ma milion dmg'u , polecam.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Jeśli miałbym wybierać z pomiędzy tych dwóch to byłbym bardziej za Tryndą .

+ Brak many (furia , której im więcej mamy , tym więcej daje nam % na krytyka)

+ Slow

+ Heal z Q + pasywka (bodajże im mniej hp mamy tym więcej DMG zadajemy) oczywiście im więcej mamy furii tym bardziej się healamy

+ Ulti , piękna rzecz - po odpaleniu jesteśmy na dłuższy czas nieśmiertelni , przydaje się gdy mamy 1v5 i padamy , odpalamy i "PENTA KILL!" . Mamy wtedy czas na wyleczenie się i ew . ucieczkę .

+ Może dłuuuugo się trzymać na lini .

+ E które nam może ratować dupę , coś a'la Flash (chyba dobrze napisałem?) zajebiste do ucieczek

Już Siona Ci opiszę .

+ Q stun , tylko w early cholernie manożerne

+ W tarcza , ba , po bodajże 5 sek wybucha , zadając AoE dmg

+ E dodatkowe DMG kosztem hp , fajna sprawa , gdy mamy coś na lifesteala

+ Ulti , dające nam att speeda i lifesteala (na 3pkt 75% lifesteala!!!) piękna sprawa , gdy robimy się pod ad ...

+ Pasyw , który daje nam 40% na to , że nie otrzymamy dmg (na skille to chyba nie działa)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Sion

-Stun

-Tarcza+dmg

-dodatkowe AD + dodatkowe HP za killa (nawet minionki np. jak masz wymaxowanego skilla w to za zabicie 50 minionkow masz darmowe 150 HP ,chociaż na końcu powinieneś mieć 150+ cs = 450hp)

-z ulta + 50 atack speed + 50/75/100% life steal (porz tym "healujesz" jeszcze team koło ciebie)

Sion OP

Trynde trzeba też ogarnąc bo kolega kupił i w TF stoi najwyżej 5sek.(ult)

Opublikowano

Sa lepsze postacie takie jak Evelynn, Twisted Fate, Jax.

Eve i TF mają zajebisty roam, wygrywają swoimi gankami inne linie więc raczej gra wygrana.

Jax ma bosskie late, potrafi w nim solować 3 przeciwników, do tego ma dasha, armor i m.res z dupy, boost do as, boost do aa, dodge oraz stuna z redukcją psychical aoe dmg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Kolega grał ostatnio Sionem i całkiem nieźle mu szło, natomiast miałem w teamie Trynda i też koksił. Proszę o zamknięcie tematu, zdecydowałem się na Siona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...