Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Speedhack do Nostale

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, poszukuję hacka którego zadaniem było by jak sama nazwa mówi przyśpieszenie gry. Na tym forum znalazłem jeden hack, który rzekomo miał mi przyśpieszyć grę niestety testowałem go przed chwilą wiele razy, nie działa. Dlatego też, wpadłem na pomysł aby zwrócić się z tą prośbą do was, bo nie chce szukać i pobierać czegoś czego nie znam [w nie znajomym języku] szczególnie że w tych czasach trzeba zwracać uwagę na to co się pobiera.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Jezeli chodzi ci o zwiekszenie predkosci gry celem np. szybszego uderzania lub biegania od pozostalych- jest to niemozliwe. Przyspieszanie jest mozliwe, ale tylko "ogolnie" tj. zwieksza predkosc calego klienta. (mimo tego odradzam poniewaz jest to wizualne i kicki co kilka minut)

Natomiast jezeli chodzi o minigry, to jest do tego stosownie opisany poradnik tutaj, dzieki ktoremu sobie napewno poradzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...