Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pkt holly

SonixPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak rozdawać pkt na holly do expa/pvp ? proszę pisać każda sensowna podpowiedź dostanie like ^^

A i jeszcze pytanie: Czy robić 2 karty sp holly 1 do expa 2 do pvp? pytam czy to by miało sens ^^

itr0fv.png

Opublikowano

Zależy , bo jak zrobisz se drugą powiedzmy to chyba nie sądzisz że będzie nadawac się do pvp? Chyba że chodzi o jakiś konkretny job czy plus.

Do expa zdaje się ele/hp

wuo1.jpg

Opublikowano

Ja znalazłem universalny sposób na SP Holly i mi się sprawdza :)

2:2:1 Hp/Mp : Element:1 atak

lub 2:2:2 Hp/Mp : element:atak

i od czasu do czasu daj coś w defa :)

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Nie ma potrzeby robienia dwóch holców , z tym od czasu do czasu daj coś w defa to też idiotyczne pomysł więc kolegi nie słuchaj.

Najpierw miałem na holcu full ele , w mrok bił super , jednak na pvp się nie sprawdzał zbytnio bo obrywał często i gęsto mimo niezłego eq.

Potem miałem Def/Hp 1:1 i tu obrywałem rzadziej , miałem więcej hp i dłużej wytrzymywałem , ale z koleii mało biłem.

Teraz mam 30 ele i reszte daje 1:1 def/hp i teraz jest według mnie super , także mógłbym Ci polecić ten build , jednak najlepiej jest sobie samemu go opracować metodą prób i błędów.

Opublikowano

Ok dzięki ale mi chodzi głównie aby pod expa był, żeby dużo walił i troche defa miał pod lod/shanerke/krem...

A hp nadrobi się biżu...

itr0fv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...