Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana sr

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy istnieje takie coś, że mam np fms+0 15sr a jak tego fmsa komuś pokaże ktoś widzi jakby mial 40sr ale nadal jest 15. Czy istnieje takie coś?

Opublikowano

Witam. Czy istnieje takie coś, że mam np fms+0 15sr a jak tego fmsa komuś pokaże ktoś widzi jakby mial 40sr ale nadal jest 15. Czy istnieje takie coś?

Wiem, że takie coś było w Kamer Modzie, ale czy to nadal jest nie mam pojęcia.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Gość PoweRade™
Opublikowano

Takie coś jest możliwe poprzez Cheat Eninge czy coś takiego, ale efekt widzisz tylko ty.

Opublikowano

To o czym mówią Panowie to są tylko wizualizacje, których nie widzi nikt poza Tobą. Chodzi Ci o takie coś, że chcesz wkręcać ludzi itd... nie ma czegoś takiego to są fake teraz na logikę.

Jeżeli coś takiego by istniało, załóżmy gość dropnąłby sobie fms np. 2 % śr a ludziom na handlu czy w sklepie pokazywałby 54% śr i sprzedawał im za kupe kasy ;- ) Czyli w tym momencie gościu jest bezkarny bo obydwaj dokonali transakcji ;- )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...