Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gry Tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie mam karty kredytowej i nie mam zamiaru sobie robić i mam pytanie czy jak ściągne sobie gry z chomikuj i zainstaluje na androida to czy będą działac no i mam pytanie co mi mogą zrobić jak wykryją że mam pirackie wersje np gta vc? zablokują mi google play czy gre czy co?

Opublikowano

nic, to twój problem ze wolisz kraść niż kupić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale czekaj, bo chyba, żeby wykryć w ogóle, że masz pirata to chyba musiałbyś grać i być jednocześnie połączonym z netem, nie? A przecież nie musisz wcale korzystać z internetu podczas gry. Nie wiem czy dobrze mówię, ale chyba tak właśnie jest. :) Do tego - nie martw się, pewnie większość posiadaczy tabletów właśnie tak robi (żeby nie było, nie twierdzę, że to jest w porządku).

Opublikowano

gry sieciowe , wiadomo trzeba zakupić bo nie pogra na necie , działać będzie tylko i wyłącznie na kupionym telefonie i tak ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

czyli nie powinni mnie wykryc jak nie jestem polaczony z netem?i czy jak kupie jakas gre i bede w nia gral przez neta i bede mial na telefonie piraty to chyba tez nie wykryja.

I mam takie pytanie o shiru 10 ultimate bo on ma procka z s3 i mam pytanie czy znacie jakas gre pilkarska na tego typu tablet nie wiem czy bedzie chodzila fifa 12 bo gta vc i nfs most wanted raczej beda chodziły nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...