Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Nie dochodzą NX

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie reklamy tak jak jest w tucie, przegladarke chroome i t-mobile. Reklamy ze spisu, czekam już ponad godzine żadna nie doszło o co chodzi czemu nie dochodzą ?

Opublikowano

Ja zrobiłem 3 reklamy Nx Cash Doszły z tylko 2 reklam ;(

A na kase z 1 reklamy czekam juz ponad 2 tygodnie :C

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

@up pisze i oni mi odpowiadają Oferta: Skorzystaj z Nike!

Drogi/Droga krzysztof,

Jako, że Twój telefon nie mógł zostać doładowany, usługa nie została zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie przesługuje Ci wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.

Z pozdrowieniami,

Zespół TokenAds

Mam na końcie 60 gr, więc o co chodzi ?

Opublikowano

@up pisze i oni mi odpowiadają Oferta: Skorzystaj z Nike!

Drogi/Droga krzysztof,

Jako, że Twój telefon nie mógł zostać doładowany, usługa nie została zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie przesługuje Ci wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.

Z pozdrowieniami,

Zespół TokenAds

Mam na końcie 60 gr, więc o co chodzi ?

Hmm , ostatnio rzadko reklamy dochodzą - Informują Cię o tym, że tak jakby im nie zapłaciłeś i nie dostaniesz nx'y. Spróbuj zrobić inną reklamę która działa ( jak twierdzą userzy ) z tym samym stanem konta i zobacz czy ci nx'y przyjdą , jeżeli nie przyjdą wyślij ticketa do ich supportu i zobacz co odpiszą . Jeżeli nx'y dostaniesz , tzn. że ta reklama NIKE jest jakaś inna :) Mi też ona nie działa !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...