Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Mentor SynekMTG.

Komplikator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja boje się oddychać na tym forum, gdy w pobliżu jest Komplikator, bo mnie pierdolnie do Administracji, że mu powietrze zabieram.

Opublikowano

Komplikator ośmieszasz się przy każdym statusie/poście. Po pierwsze - to nie jest dział do skarg, po drugie - nie dostałeś moderatora i zaczynasz się wyżywać (czy jak to tam się pisze)?

Jak coś nie po Twojej myśli to od razu, próbujesz co się da - banujesz i kickujesz na ts, prowokujesz.

Opublikowano

Nie zezwalam na publikacje mojego nicku,avataru oraz wypowiedzi przez twoja osobe

Prosze edytowac swoj zrzut tak abym nie byl na nim widoczny

Pozdrawiam

s2c77Oa.png

Opublikowano

Marselo już mówił że załatwiać z nim takie sprawy na PW, a Łabałbał(^^) nie straci mentora i tak bo na ts siedzi ale mniejsza o to.

Komplikator : wiem że jesteś w porządku człowiek, da się pogadać, itd... Ale nie musisz pisać zawsze skargi gdy ktoś napisze jedno słowo za dużo, więc wrzuć na luz ;-)

Pozdrawiam.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Beka, synek dobrą bekę wykręcił xD

Dejta lajków kilka xDD

Opublikowano

Wszyscy doskonale wiemy jaki jest Komplikator. Pozwólcie, że streszczę wam jego hmm no, tego bo... do konkretów:

Komplikator, znany również pod nickiem Vito Corleone. Chłopiec, który od pierwszych chwil swojej rejestracji za wszelką cenę chciał pochłonąć wiedzą cały dział Metin2 i startować na KidModeratora. Pisał posty, raportował i szło mu nie najgorzej. Nadszedł czas kiedy wreszcie ja złożyłem aplikację, i gdy zostałem przyjęty Vito dostał nagłego ataku kurwicznego i sam zgłosił swoją kandydaturę. Czas oczekiwań spędzał na gg pisząc ze mną, pisał np:

"Kurwa Xamizo przegląda, już jestem skreślony"

"Sprzedałem Hajdę więc mnie kurwa muszą wziąć"

I tak dalej i tak dalej. Gdy okazało się, że to jeszcze nie jego czas dostał drgawek, poprzez gg słyszałem skrzęk jego złamanej klawiatury, pogryzł meble a brata przywiązał do kaloryfera. Zaczął wjeżdżać na wszystkich, że Metin2 jest taki i taki, że tam same dupolizy i chuje, że pójdzie do Diablo bo SynekMTG (o którym jest mowa) mu wszystko załatwi.

Czas na topowe słowo roku 2k11.

BEKA

Opublikowano

To corleone może mieć 2 acc? o,o

Może synek nie zapanował nad emocjami - jakąś twoją prowokacją.

Takie sprawy do mk - marsela.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Marna prowokacja.

Nie dziwię się, że tak napisał. Co prawda powinien się trochę opanować.

Nie wiem po co nagłaśniasz temat i tak już nikt cię nie lubi.

Opublikowano

Spam,Spam,Spam się zrobił niech Global wbije i zamknie temat i na PW ..

Ogar wszyscy .. ;x

Aż wszyscy Mentorzy musieli wejść bo tragedia się stała >.<

Opublikowano

Ja boje się oddychać na tym forum, gdy w pobliżu jest Komplikator, bo mnie pierdolnie do Administracji, że mu powietrze zabieram.

+1

Bardzo dobrze synek pisze, takich frajerów na tym forum nie potrzeba.

btw. to nie dział do skrag

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...