Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Potrzebuje pomocy

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z auto login ze stronki metin2mod.tk i jest problem taki ze ustawiam pasy all i jak robie graj to wyskakuje mi ze nie odnaleziono metin2mod.bin . wrzucilem to do folderu z metkiem wie moze kto jak zrobic zeby dzialal auto login >?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj zrobić tak ...

wypełnij alll pola i kliknij w Auto Login tylko "Zapisz"

zamknij okienko AutoLoginu

i teraz gdy będziesz wbijal na serwer przez normalnego clienta sam będzie Ci się logowal na CH i postac doputy dopuki nie wyłączysz Auto loginu

Jeżeli wbijasz przez moda w numer serwera musisz wbić numer według kolejności listy serwerów w Kamer Modzie

Powinno smigac bez problemu

Opublikowano

no tak ale to wtedy nie moge przez ten auto login kliknac ''graj''? bo jak bocilem na kamermod to tam kicka dlatego sie zastanawiam na jakiej zasadzie to dziala wystarczy w ustaw zapisac ze ma wbijac s24 i ch1 itp i sam bedzie wbijac czy ogolnie trzeba wbic do gry z auto login a nie z clienta kamermoda

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na Globalu nie praktykowalem tego .... ale zapewne będzie to działało podobnie jak na privach ...

Czyl wpisujesz Login Haslo serwer CH klikasz zapisz i jesli Cie wyloguje z clienta wtedy wloguje Cię spowrotem

Jesli natomiast kicknie Cie z moda .... to już wtedy Auto Login sam nie wlączy Metina/Moda

Tak mi sie zdaje .... to samo jest na priwach ... tylko na prywaciakach lece na MH od kamera i wtedy nie kicka z gry tylko wylogowuje ...:)

Opublikowano

A przeinstaluj Metka do innego folderu, ponownie wgraj kamera + auto login ;- )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...