Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzadkie itemy

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się dowiedzieć który item/broń jest najrzadszy w grze? I drugie pytanie, są jeszcze przedmioty których nie znaleźliście/posiadaliście? Ja nie miałem jeszcze granata, kuszy, noktowizora oraz toporka.

Opublikowano

Najmniej spotykana jest chyba kusza, Dużo przedmiotów jeszcze nie miałem, mało gram ;/.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Kusza nie jest aż tak unikalna ;) Myślę, że do tego zalicza się Desert Eagle, a na drugim miejscu jest są snajperki, chociaż tak właściwie tylko jedna - M107

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

@up

M107 Nie jest rzadkie

Najrzadsze są między innymi:Kusza, Granat, Imitar, Desert Eagle, No i można powiedzieć że troche magnum

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

IMI TAR-21 to jest Assault Rifles.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Zobacz na YT jak działały granaty ;p tak jak np. flara. Nic nie robiły - czyt. bugged.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

@Ref

Rozumiem, że spawn broni jest randomowy? Nie ma np. tak, że pójdę na lotnisko i w tym i tym miejscu co np. godzinę zrespi się ten sam przedmiot, który zawsze tam się respi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...