Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEWS] Katana na otarcie łez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Developerzy chcąc wynagrodzić ostatnie problemy z War Z zamierzają dodać do gry katanę.

Każda ma być unikalna, nie wiadomo jednak na czym będzie to polegać.

Jeżeli tą unikalnością będzie nazwanie katany nazwą postaci to jestem pewien, że bandyci będą robić z nich trofea.

Broń ta ma zostać załadowana do gry pod koniec przyszłego tygodnia.

Jako fan serialu The Walking Dead dodanie katany skojarzyło mi się z Michonne która jest jedną z najbardziej charakterystycznych postaci tegoż serialu.

michonne760.jpg

Źródło: thewarz.pl

Opublikowano

Jeśli kopiujesz czyjś tekst, darowałbyś sobie odczucia i uwagi autora... sad but true.

@topic: niech lepiej zrobią lepsze zabezpieczenia, a nie kolejne itemki, gdzie szansa zdobycia ich bez cheata wynosi 10%, a stracenia w ciągu następnych 5 minut 100%. ( i nie, nie jestem przeciwny cheatom - ale co za dużo, to nie zdrowo. Płacisz - cheatujesz, sam mam zamiar to robić. Ale to, co jest teraz na globalu, i dodatkowo nic z tym nie robią, to jest już przesada).

Opublikowano

Jeśli kopiujesz czyjś tekst, darowałbyś sobie odczucia i uwagi autora... sad but true.

@topic: niech lepiej zrobią lepsze zabezpieczenia, a nie kolejne itemki, gdzie szansa zdobycia ich bez cheata wynosi 10%, a stracenia w ciągu następnych 5 minut 100%. ( i nie, nie jestem przeciwny cheatom - ale co za dużo, to nie zdrowo. Płacisz - cheatujesz, sam mam zamiar to robić. Ale to, co jest teraz na globalu, i dodatkowo nic z tym nie robią, to jest już przesada).

Nosz kurwa mać ! To już jest przesada , marudzisz kuźwa deklu na to że szansa stracenia jest 100 % - marudzisz na cheaterów . To dlaczego jebany lamusie sam piszesz ze masz zamiar zacząć czitować zrób to albo skasuj grę a nie się tutaj zalisz. Już mnie tak wkurwiacie , skoro jestes taki mądry to sam zrób taką gre i "lepsze" zabezpieczenia.

Opublikowano

o rly.? Jutro zrobie . :) Chodzi mi o to, że zabezpieczenia są takie słabe, że każdy może czitować na darmowych haxach, praktycznie nie obawiając się bana. ( tylko jak napiedal*sz z kilometra mossbergiem, to Cie zraportują ). Porównaj sobie 1 cheatera na 1000 osób i szanse stracenia czegoś, a 1 normalnego gracza na 50 cheaterów... Czitowanie, gdy zapłacisz za to i jesteś jednym z nielicznych , którzy mają ten przywilej, a nie - wchodzisz na samym esp ( aimy to gówna ), respisz sie w crystal lake i masz insta kulke z z clearviev - to co innego, coś lepszego. :) Ta zabawa, latanie za nieświadomym niczego graczem przez pół mapy za jego plecami, żeby w najzabawniejszej sytuacji wsadzić mu kose w plecy, to nie to samo, co napierdal*nie z połowy mapy w każdego, i nie zbieranie jego lootu.:s I nie spinaj, bo Twoje wrzuty nie robią na nikim wrażenia - zwłaszcza na mnie. Taka mowa-trawa. :3 Poza ty, gdybym był przeciwny cheatom, nie siedziałbym na tym forum ( fuck logic.? ;3) - no ale, kur*a, jak praktycznie każdy może jeb*ć na aimie bez konsekwencji, to jest to lekką przesadą.

@Edit, @2xdown , bo czitować też trzeba umieć. :F

Opublikowano

A wracając do Katany - Jest na 100% Pewne, że będzie w Markecie za 100.000 Dolarów. ( <- Ta kwota nie jest pewna, tylko myślę, że tak będzie ;d )

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

o rly.? Jutro zrobie . :) Chodzi mi o to, że zabezpieczenia są takie słabe, że każdy może czitować na darmowych haxach, praktycznie nie obawiając się bana. ( tylko jak napiedal*sz z kilometra mossbergiem, to Cie zraportują ). Porównaj sobie 1 cheatera na 1000 osób i szanse stracenia czegoś, a 1 normalnego gracza na 50 cheaterów... Czitowanie, gdy zapłacisz za to i jesteś jednym z nielicznych , którzy mają ten przywilej, a nie - wchodzisz na samym esp ( aimy to gówna ), respisz sie w crystal lake i masz insta kulke z z clearviev - to co innego, coś lepszego. :) Ta zabawa, latanie za nieświadomym niczego graczem przez pół mapy za jego plecami, żeby w najzabawniejszej sytuacji wsadzić mu kose w plecy, to nie to samo, co napierdal*nie z połowy mapy w każdego, i nie zbieranie jego lootu.:s I nie spinaj, bo Twoje wrzuty nie robią na nikim wrażenia - zwłaszcza na mnie. Taka mowa-trawa. :3 Poza ty, gdybym był przeciwny cheatom, nie siedziałbym na tym forum ( fuck logic.? ;3) - no ale, kur*a, jak praktycznie każdy może jeb*ć na aimie bez konsekwencji, to jest to lekką przesadą.

Bany poleciały , anty cheat jest co prawda słaby ale mam kumpli którzy dostali bana za cheata na naszym forum . Więc nie pisz tu mi o zerowej konsekwencji.

Opublikowano

mrrrr... Katana... Ale i tak znajdzie sie jakiś kamper ktory zabije mnie jak tylko zmienie serwa posiadając ów katane ;p

Opublikowano

W ciągu 4 dni spotkałem 2 cheaterów co jest bardzo dobrym wynikiem :)

dodanie możliwości zgłaszania przez czat /fairfight czy jakoś tak usunie dużą ilość cheaterów dodatkowo zablokowanie GUEST KEY'i tych z nowych kont da także dużo w końcu cheaterów będzie co raz mniej ;)

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

W ciągu 4 dni spotkałem 2 cheaterów co jest bardzo dobrym wynikiem :)

dodanie możliwości zgłaszania przez czat /fairfight czy jakoś tak usunie dużą ilość cheaterów dodatkowo zablokowanie GUEST KEY'i tych z nowych kont da także dużo w końcu cheaterów będzie co raz mniej ;)

Pewnie nie uwierzysz, ale ja cheatera pierwszy raz od Listopada, zobaczyłem tydzień temu, jak zagrałem z grupą ludzi na 13 serverze (heh, a mówiłem, żeby dać jakiś 150+), zabił nas w jakieś 10 sekund, był niewidzialny i miał młotek, to wkurzające, dlatego gram na serverach powyżej 30 numerka(jak chce się PVP'ować z ludźmi), tam jeszcze żadnego nie spotkałem.

518831445005751729602.png

Opublikowano

@Up to nie byl cheater, tylko gościu z tłumikiem. Wiem bo sam tak miałem: słyszalem tylko uderzenia, myslalem ze to cheater, pacze a tu idzie ziomek z tłumikiem. Dlaczego jestem pewien ze to nie niewidzialny cheater? Bo nie istnieje cheat na niewidzialnosc.

Pisane z telefonu

skrillexh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...