Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Dyskusja o konkursie "noc sylwestrowa"

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że Global niesłusznie zamknął mój temat ( bez mojej zgody bez powodu)

Zrobiłem 2 temat w którym będziemy o tym dyskutować

Otóż opisze nieco sytuację

Wygrały prace z wgl nie wiązaną tematyką z konkursem mowa o 1 i 3 miejscu dodam iż to wzbudziło wielkie zniesmaczenie u userów a także zacytuje pare postów

snapback.pngUżytkownik Lord Hades dnia 04 styczeń 2013 - 20:24 napisał

Przepraszam bardzo, czy ja napisałem, że praca musi być z nocy i że mają to być fajerwerki koniecznie? Napisałem.. praca dowolna, wykonana według swojej wyobraźni. Widzę, że nie umiesz przegrywać, tak bardzo będziesz chciał wymusić te pare pixeli pod postem?To po co tytuł noc sylwestrowa po co konkurs z okazji sylwestra? mogłem dać filmik z wakacji albo zdjęcia z wakacji no pytam sie ?

Moja odp :

1356727526-U369501.pngWYRAŹNIE PISZE PRACA MA BYĆ WYKONANA SPECJALNIE NA KONKURS PRACA MA BYĆ Z SYLWESTRA

MACIE PEWNOŚĆ ŻE JEGO PRACA ZOSTAŁA ZROBIONA 31.12.12/1.1.13 ?

NIE NIE MACIE NIE MA DATY NA ZDJĘCIU WIĘC

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Wkurwiasz mnie gościu. Nie podoba się to wypierdalaj nikt cię tu nie trzyma. Chuj nas obchodzi że ty nie wygrałeś, to nie jest powód do płaczu. Zachowujesz się jak jakiś gówniarz, nie wygrałem to nie pozwolę wygrać innym. Ogarnij dupę. Jest Piątek a ty zamiast gdzieś wyjść to spinasz się o byle gówno. Zaraz poleci ban za wulgaryzmy ale jebie mnie to. Wkurwia mnie takie coś.

Game Over

Opublikowano

Jako że Global niesłusznie zamknął mój temat ( bez mojej zgody bez powodu)

Nie tobie jest wyrażanie zgody, wszystko masz napisane w Regulaminie Konkursu. Jeszcze jedna dyskusja, a dostaniesz blokadę na pisanie postów za celowe tworzenie dyskusji mimo ostrzeżeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...