Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czy War Z pujdzie mi ?

Denis_cheats_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy War Z pójdzie mi ?

Dane techniczne:

Procesor: AMD Athlon? 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10GHz

Ram: 2GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8400GS 512MB DDR2 DX10

Dysk twardy: 240GB

Wgrany Windows Vista.

Opublikowano

hmm mam 2 x lepszego kompa i w dużych miastach fps spadaja poniżej 20 optymalizacja gry narazie daje wiele do życzenia no ale czego tu sie spodziewać po becie :D

Wymagania z bardzo popularnej strony o grach:

Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 460 lub lepszy), 3 GB HDD, Windows Vista/7

Opublikowano

Na troszke lepszym kompie - geforce 9600 gt, core 2 duo 2.13 - na Low, na na rozdzialce 1280x1024 w campos mam po 15 fps.. także na tym sprzęcie nie radze Ci na razie grać - na niższej rozdziałce i większości medium mam stałe 30 klatek, przy 1 renderowaniu troszke spadają - ale mimo wszystko, na razie zaprzestaje gry, bo nie cieszy mnie granie w survival minecrafta - taka pixeloza :) zaopatrz się w procka core 2 quad ( Q6600 lub 6700 -sam na takiego poluje na allegro - najlepsze na szynie 1066, na 1333 musisz wgrywać nowego biosa ), dodatkowe 2 gb ramu i grafe 1gb - Tu Ci nie doradze jaką, bo dawno nie jestem w temacie co chodzi o nowe grafy. Podsumowując, jeśli zależy Ci na przyjemności płynącej z pięknej grafy w grach - ta gra nie jest dla Ciebie, zmieniaj kombajn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...