Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrócić?

Krystian Jachna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż od połowy roku nie grałem w NFSW.

Opłaca się wrócić ?

Dodali coś nowego?

Miałem 43 lvl i 6 milionów kasy :D

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Jak chcesz, Twój wybór

Fajna ODP.

Ściągne zobacze.

W końcu nie waży to dużo :)

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Dokłądnie jak @up, zmian sporo. Ja na twoim miejscu bym wrócił, ale zrazisz się wielką ilością RUSKICH na czitach. Polacy tak bardzo w wyścigach nie czitują ale Ruscy to na potęgę.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

A możecie coś więcej napisać co się zmieniło?

Bo dopiero jutro to sciągne :)

btw. Takich odpowiedzi oczekiwałem :)

blck.png

Opublikowano

Wprowadzili nowy podział wozów na klasy, doszło bardzo dużo nowych aut (oczywiście za SB), wprowadzili dragi, zwiększyli maksymalny poziom do osiągnięcia do 60 poziomu, co jakiś czas są rotacje samochodów za IGC.

To tak na szybko, a było tego jeszcze trochę.

Sam ściągnij i się przekonasz, moim zdaniem zmiany na lepsze.

Opublikowano

Jest fajnie dużo zmian ale zrobili coś takiego że jest kilka wyścigów na dzień na daną klasę i mi to się tam po 30 minutach nudzi ale tak to fajnie jest dużo nowych aut nowy rodzaj umiejętności nowe części na 4 gwiazdy (klucze) ale czatu nadal nie naprawili. Tak z grubsza to tyle. Pozdrawiam. ;)

A no i zapomniałem o wyścigach drag ale jak dla mnie to lipa. "/

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Ziomuś powiem Ci tak: wrócić zawsze możesz, tylko gra :P Zmienilo sie wiele z grubsza napisali Ci upy :D część zjebali, cześć jest spoko, ale co poradzisz xD Jak masz 6 mln to kupisz juz zajebisty wózek za IGC i bd objeżdżał tych ruskich frajerów, co wydają boosty na super fury i się obijają o ściany jak ostatnie cioty ;P Ściągaj nfs'a i wbijaj na worlda :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Można na bocie, ale nie musowo. Kiedyś gdy nie było tyle tego syfu było fajnie. Teraz też jest ale trzeba mieć z kim jeździć bo inaczej to gówno z tego będzie, znudzi się ciągłe patrzenie jak rusek ucieka na sh wszystkim. Ja bym wrócił bo warto. Naprawdę

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...