Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z silkiem

domen1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem clinet servera rulingonline, gdy uruchamiam silkroad.exe antywirusy: avast. avg, panda, norton wykrywają mi wirusa w pliku c:/Windows/svchost.exe. Usuwałem ten plik lecz gdy uruchamiam silka ponownie plik jest na nowo tworzony. Próbowałem reinstalować silka pobierałem tez na nowo z oficjalnej strony serva jak i linku podanego w temacie lecz nic to nie dało. Miałby ktoś jakieś porady?

Opublikowano

Witam, pobrałem clinet servera rulingonline, gdy uruchamiam silkroad.exe antywirusy: avast. avg, panda, norton wykrywają mi wirusa w pliku c:/Windows/svchost.exe. Usuwałem ten plik lecz gdy uruchamiam silka ponownie plik jest na nowo tworzony. Próbowałem reinstalować silka pobierałem tez na nowo z oficjalnej strony serva jak i linku podanego w temacie lecz nic to nie dało. Miałby ktoś jakieś porady?

W każdym silku masz wirusy musisz off antywirusa i grać możesz spokojnie
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

a właśnie że tu kolea ma problem nie z wirusem ale jak podał z procesem o nazwie svchost.exe odpowiadającym w windowsie za aktualizacje,

radził bym wyłączyć tą opcję, bo po poerwsze ma duże zużycie procesora a po drugie jak widać dzieją sie takie rzeczy.

Start, Panel sterowania, Windows Update, Wyłącz aktualizacje zalecane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...