Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie Danych

madesek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zgłaszam się z prośbą o opisanie jak można odzyskać konto posiadając tylko adres e-mail. Jezeli ktoś wie proszę o pomoc dam 5. Przypuszczam że przyda się to wielu osobą. Dziekuje za pomoc jeżeli taka będzie :)

bez yt.

Opublikowano

jakbyś był mądry i nie usuwał wiadomości na mailu by nie było problemu tam jest data powstania konta itp. ale jezeli juz to

1. Wchodzisz na ops w top players wpisujesz nick konta

2. Jezeli juz konto sie zaladowalo w lewym gornym masz date powstania konto

3. Wchodzisz na g1 przypiminasz haslo

4. Jezeli odpowiedzi nie znasz piszesz ticketa o prośbe do zmiany hasla musisz podac dane z 6 miesiecy czy była jakaś premka kupiona jak tak to nr karty albo coś w tym stulu.

Pomogłem daj 5

Opublikowano

up leci report za double posta uzywaj opcji edit

a topic co do cb to pozostaje ci tylko napisane ticketa w ktorym:

musisz udowodnic ze to konto nalezy do cb, ze nie oddales go nikomu i ze nie wymieniales sie. (zeby udowodnic musisz podac np. e-maila i wszystko co jest z nim zwiazane kiedy go zalozyles haslo itp

jesli na koncie byla premka lub jakies kredyty lub cos w tym stylu to musisz podac nr. karty kredytowej czas w ktorym byla premka jaka i na ile czasu oraz miejsce gdzie to kupiles czyli praktycznie wszystko)

wiesz mnie sie udalo odzyskac konto ale trwalo to ponad 2 miesiace przez ten czas zalozylem nowe konto

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

up leci report za double posta uzywaj opcji edit

a topic co do cb to pozostaje ci tylko napisane ticketa w ktorym:

musisz udowodnic ze to konto nalezy do cb, ze nie oddales go nikomu i ze nie wymieniales sie. (zeby udowodnic musisz podac np. e-maila i wszystko co jest z nim zwiazane kiedy go zalozyles haslo itp

jesli na koncie byla premka lub jakies kredyty lub cos w tym stylu to musisz podac nr. karty kredytowej czas w ktorym byla premka jaka i na ile czasu oraz miejsce gdzie to kupiles czyli praktycznie wszystko)

wiesz mnie sie udalo odzyskac konto ale trwalo to ponad 2 miesiace przez ten czas zalozylem nowe konto

Ok jezeli chodzi o to. Dostalem ostatnio ades e-mail od kumpla ktory zostawil mi konto z retailem. Teraz jest problem tego typu ze ktos wbije na te konto i usuwa bronie wydaje dinary itp. Czy jestem w stanie odzyskać te konto w przeciągu paru dni?? A jeszcze jedno. Mam login haslo adres e-mail nie znam tylko daty i odpowiedzi. Chodzi mi głównie o sposób żeby te informacje dostać.

bez yt.

Opublikowano

Greetings gamer,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

Thank you for bringing this matter to our attention.

Without the aid of our fellow combatants, chaos and havoc would wreak across the northern tribal regions of the Republic of Derbaran. Although we do have GMs to assist our beleaguered forces, they cannot always view the destruction from every angle. We will investigate the matter you have described and if we require additional information, we will be sure to contact you. Please keep in mind that due to player confidentiality we will be unable to provide any information on the action taken.

We would like to thank you for playing and helping us make our community stronger. Should you require any further assistance then please feel free to submit another ticket. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock!

Regards,

Kevin

War Rock Customer Support Team

Dostalem to i co teraz xD

bez yt.