Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Resp metina.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a raczej pytanie :)

Nie mogę sobie poradzic z ustawieniem losowego respu metina np. zbijam jednego a za chwile zamiast tego spada inny losowy .

Czy to da sie ustawic w stone.txt ? z góry dziękuje za pomoc .

Opublikowano

Musiał byś napisać sobie questa, lub:

Zrób sobie nap grupe metinow (nowe) o ID np 8220 do 8040 teraz w bazie ustaw np metinowi 8220 w tabeli RESURECTION_VNUM 8221 a metinowi 8221 ustaw 8222 itd... wtedy zabijajac metka 8220 wyrespi sie 8221 itd ... Tylko ze nie bedzie to losowe ...

2 opcja to zrob sobie grupe metkow wpisz sobie ja w plik group.txt jako metki_costam i wtedy do metka np 8220 czy jakiego kolwiek dajesz sobie attack_speed i move_speed ID tej grupy wtedy ci sie zrespi metek z danej grupy która zrobiles w group.txt i mozesz tak zrobic ze wszystkimi metkami z tej grupy, wtedy bedziesz mial losowe metki tylko beda sie respily na okrągło no chyba ze zrobisz jakiegos bez attack i move speed z dana grupą wtedy po wylosowaniu tego wlasnie metka konczy sie resp...

Ten sposob ma jedna wadę nie beda sie respily moby tylko metki dookola :D

Nie wiem czy dobrze ci to przedstawilem nie jestem najlepszy w przekazywaniu wiedzy :)

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...