Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czego mi dobrało takich retardów

JDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem sobie dziś zagrać, wbić 1 wina. Nie miałem dość czasu na na ludzi i włączyłęm sobie botki.Picknełem varusa bo chciałem go przetestować.Gram, gram, przegrywamy useles team żadnego dmg, tf 2 rabadony, taric pure ap.Myśle WTF? o_0 i przegraliśmy (40 min gry) patrze na koniec dzieciaki po 16 lvl mają co do do huja ma być?

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak mną nosiło kiedy boty rozwalały mi nexus.Teraz ogromne lagi jakby sis oglądała filmy na yt. To wina serwera?

@up jak miałem kurwa sam wygrać? jeszcze mieli amumu, stun i cały focus i bb. Nie miałem szans wycarowac varusem

Opublikowano

Jeżeli chodzi o poziom gier ludzi w lola, to chyba nie trzeba się wypowiadać, wystarczy przytoczyć kilka rzeczy: 900 elo i Elohell, lol jest jak każda gra, zawsze znajdzie się jakiś trolik, co do tego systemu dobierania, jeżeli masz 30 poziom, możliwe, że nie mogło znaleźć takie poziomy jak ty do teamu, albo nie wiem. Co do tych bugów, teraz piszą, że przepraszają za wszelkie lagi, więc niedługo update, server jest przeciążony, zdąża się takie coś w losowaniu, trzeba się z tym pogodzić, bo nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Aktualnie mają jakieś problemy z serwerami, sam grając rankeda miałem ścinki ale akurat nie było tak źle, postanowili ustawić na ten czas aby gry miały min 3 graczy co ma sprawić aby mniej osób grało i serw lepiej chodził

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

ja kiedyś grałem rankeda teamowego, wszystkich z przeciwnej druzyny DC a my zajarani ( easy win etc ) i nagle nas wyszstkich DC . haha niezłe jajca czasami są . co do tego, nie mam pojęcia dlaczego dostałeś 16 lv do teamu. Ty masz 30 oczywiście ?

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

co do grania na boty: wybiera calkiem losowych graczy do teamu, tylko na normalach i rankedach losuje podobnych do nas

Opublikowano

Nie wiem nie przegrałem nigdy z botami ale lagi to są teraz niezłe.

Gram rankeda a tu 15 minuta i leci spam na /all ze Dc i lagi są.

Opublikowano

zawsze mialem klopoty z botami, moze ktos by napisal poradnik jak na nie grac czy agresywnie czy defensywnie czy uzywac na nie skille czy nie czy walczyc w krzakach

Opublikowano

http://scr.hu/0wpi/25mdk

Jak na botach, ale to normal...

Co w tym niesamowitego ? Miales afka w teamie na normalu ? Ja ostatnio wygralem rankeda 4v5 =D Ale fartem nam sie udalo bo przeciwnicy focusowali tanka zamiast ad carry =D

Opublikowano

Ja nie wiem, ja jakoś potrafiłem wycarowac gre masterem yi jak kiedys gralem na botach. pamietam ten mecz bo emocje siegaly zenitu a moj team zupelnie nie ogarnial. Malo to, 3 sie dobralo i mowilo ze bedzie feedowac boty po to by przegrac. Zrobilem pare backdoorow i bylo po sprawie, nie wiem jak mozna przegrac na botach, serio...

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Ja raz przegrałem z botami zaawansowanymi ale dlatego że trafiłem na tak badziewny team że mieli staty po 0/20 adc myślał że jest tankiem itd.

Boty nafeedowali i wybiłem może 3? reszta ich zjadła bo sobie nie poradzili 1 głupi błąd i była lipa ale mniejsza.

Może jakieś błędy albo losowo wybiera.

Ja mam dziś gorsze zmartwienie bo dostałem na rankedzie taki team że jeszcze takiego nie widziałem :> nie dałem rady all wyccarować chciałem ale debile surrender zrobiły ale dość żalenia się to tylko gra.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Ludziki, boty czasem są lepsze od graczy.. Ba zazwyczaj są lepsze. Mówię tutaj o zaawansowanych. I tutaj przy leciutkim feedzie nawet dla zabawy w późniejszej fazie gry mogą zaszkodzić.. Wiem to bo czasem lubię z kolegami zagrać losowymi postaciami. Podkreślam że na zaawansowanych boty zarabiają 2x więcej może nawet i troszkę więcej. A jak fiddl się trafi to swym ulti quadra spokojnie zbiera ;).

Ta teraz hejcik leci że aż miło..

Mam 30 lvl 1290 elo tak dla sprostowania. (nie uważam się za kogoś "Pro", jestem normalnym graczem :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...