Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Taunt Shena.

Exast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od niedawna gram Shenem i zastanawiam się nad jedną sprawą.

Jeśli mam na linii Irelię i ona zacznie bić true damage i ja na niej użyje swoje E to będzie mi biła połowe tego true czy jak ?

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Bo shen zmienjsza otrzymywane obrażenia gdy kogoś z tauntuje, ale wydaje mi sie, że true dmg nie zmniejszy ponieważ tak samo jak e olafa nie jest wstanie zmniejszyć żaden debuff.

Ale z drugiej strony to nie jest debuff tylko tj. buff dla shena, róznie to może być może ktoś się wypowie kto będzie tego pewny.

Opublikowano

yyyyyy..??? a czemu ma ci bić połowę nie całość? Trochę nie rozumiem twego toku myślenia

Jak nie masz pojęcia o Shenie to po co tu wchodzisz ?

Nie chce żadnego gdybania tylko potwierdzone info.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

true dmg nie redukuje nic poza ultem kayle I tryndy

irelia jak np. normalnie z aa Ci bije 100, to podczas taunta 50, ale true dmg zawsze tyle samo

Opublikowano

True damage w polskiej wersji brzmi "nieuchronne obrażenia" więc jak sama nazwa mówi tego nie osłabisz, jedynie osłabisz irelii jej obrażenia normalne z autoattacku. Nawet taunt tego nie zmniejszy.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Powiem tak:

Jedyna kontra na true dmg to Hp.

Innego rozwiązania nie ma bo DMG dostaniesz zawsze takie samo niezależnie od armora czy skill.

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Jako iż tudzież Shen jest moim Mainem to powiem tak potwierdzam wszystko co mówią Up bo true dmg nie da się osłabić, ale Irelia vs Shen ma małe szanse grałem tak i pokonałem na luzie może nie ogarniała po prostu, ale trudno nie było nawet jak mnie gankowali :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...