Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć 2 slot na broń podstawową ?!?

Hellos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... W BlackShota gram około 2 lata... ale nadal nie wiem jak zdobyć 2 slot na broń podstawową... Bo np. grałem ostatnio i widziałem duuuzo osób co mają snajpere i zmieniają na Ak47 Tiger ... Też bym chciał snajpe i karabin na raz... ale mam tylko 1 slot na broń podstawową... i oto moje pytanie jak to zdobyć/kupić ...

Czekam na odpowiedzi... Bardzo mi zależy... Za każdą odpowiedz LIKE ... Pozdrawiam i z góry THX

Opublikowano

otóż slot na drugą broń możesz kupić w sklepie (sprzęt) tam dzie masz armory itp. możesz to kupić za BP oraz za TWC

z tego co wiem to jest to strasznie drogie :P i nieopłacalne nie polecam ci tego kupować starta kasy (chyba że masz pod opór)

Opublikowano

Tak kupowanie multislota jest nieopłacalne gdyż kosztuje on 6000 bp za 1 dzień (72 tys za 7 dni). I chyba gdybyś grał w bs'a 2 lata byś wiedział że go się kupuje tam gdzie armory butki itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...