Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rainbow package

CdPozniej1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! :)

Jestem zainteresowany rainbow package ( bo tam jest aw50f :D) i chciałbym się dowiedzieć czy ta awka jest dostępna na CQC ?

Prosiłbym o ściągnięcie 3% ?

:)

-.-

Opublikowano

A czy aby na pewno ? Bo lekko się boję stracić te 8k nx jak nie gram na BG

Prosiłbym o ściągnięcie 3% ?

:)

-.-

Opublikowano

aw50f nie działa na cqc ^^

Po co głupoty gadasz ? To nie jest już GAMEFIRST .

JESTEŚMY NA NEXON"IE !!

AW50F działa na CQC , nie wprowadzaj ludzi w błąd jeżeli ostatnio grałeś w WR rok temu :)

AW50F Wszelkiego rodzaju działa na CQC , zwykłe jak i rainbow :)

@TOP GRASZ ? xD

Pierdolicie głupoty.

Wilczek ty taki mentor jesteś jak z koziej dupy harmonijka.

Kupiłem ostatnio Random Box'a i wylosowałem AW50F na 3 dni, poszedłem zagrać na Khali i gówno, nie działa.

Więc nie wprowadzajcie człowieka w błąd.

Ludzi zżera taka zazdrość , że czasami żyć się nie chce :(

człowieczku ,

http://youtu.be/Sg-X0SRRdx8

CQC

BONUS :

13 sekunda gra na MARIEN :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pierdolicie głupoty.

Wilczek ty taki mentor jesteś jak z koziej dupy harmonijka.

Kupiłem ostatnio Random Box'a i wylosowałem AW50F na 3 dni, poszedłem zagrać na Khali i gówno, nie działa.

Więc nie wprowadzajcie człowieka w błąd.

Opublikowano

Ludzie, za moich czasów 2 lata temu to wtedy nawet aw50f działało na cqc <3 nie ma lepszej broni. Niech ktoś z tą bronią nam to potwierdzi ( screeny ) że można grać, bo ja tez mam się brać niedługo za zdobywanie tej snajpy.

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Wilczek czemu to tak zjeb**** strzela to znaczy czemu ta strzałka tak wolno leci ? to koleś zrobił tak specjalnie poprzez przerobienie filmiku jakoś czy jak ?

Opublikowano

Wilczek czemu to tak zjeb**** strzela to znaczy czemu ta strzałka tak wolno leci ? to koleś zrobił tak specjalnie poprzez przerobienie filmiku jakoś czy jak ?

Nie , takie albo ma lagi ta broń , albo nexon tak specjalnie zrobił :P Ale to są raczej takie lagi :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czyli ze mu tak gra lami tak ?? a zresztą to już niezbyt ważne bo ni ma tego RainBowPackage w item shopie . A wiecie może co dawał ten jiufen package , bo ktoś mi na WarRock'u pisał że z tego dostał Spas'a ?
Opublikowano

Wilczek nikogo nie wprowadza w błąd.

Działa na CQC.

Spytajcie się NoLajfów WR to wam powiedzą, że działa -.-

Jak nie wierzycie wasza sprawa.

Wilczek rzadko się myli xD

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Tak ta broń działa na CQC

Co do jej laggów gdzieś czytałem, że Nexon nie zrobił tego specjalnie i miał to naprawić, ale czy naprawił to nie wiem :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...