Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] M4A1

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiało Was jak mieć dobrą broń i jednocześnie tanią w utrzymaniu? Lubisz broń CQB, ale jedynie możesz sobie ją podnieść. Teraz to nie problem, h3h3. M4A1 sprosta wyzwaniu po małej modernizacji...

Co potrzebujesz?

- M4A1

x5nuv5.jpg

- Itech Reflex Sight

98cuk7.jpg

- Wszystkie modyfikacje w Gun Emporium

ajtn9n.jpg

(Szczególnie ta środkowa która zmniejsza recoil, nie spisałem jej nazwy - ale środkowa, i poziom ulepszenia wszystko na 3)

Zalety tej broni

- bardzo mały recoil, ciutkę większy od CQB

- tania broń 800 gp na 1D, ok 4k gp na 7 dni + ok. 1k gp na modernizację

- idealna na duże i średnie mapy

- bardzo dobrze się nią gra

- zabija na ok. 5 strzałów, ale strzały są szybkie

- można ją założyć od rangi T, ale niestety ulepszenia już nie

Wady

- nie nadaje się na małe mapy typu Junk Flea

Bywalec
Opublikowano

Bardzo fajne.

Broń też dobra. Mam na perma na Pba47.

Czasami lubię się pobawić dla odmiany zamiast CQB lub Sopmoda

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Myślałem, że takie coś już było ale nie -.-

Dla mnie bezsens dodawania tłumika do M4 pogarsza broń.

Opublikowano

Nie wiem jak można grać z m4a1 z tłumikiem, przecież to ma wystarczająco recoila, żeby grać z zamkniętymi oczami i na***rdalać banie jedynie trzymając przycisk.

A jeżeli chodzi o celownik to te 3% aima zyskujemy kosztem szybkości strzału na przybliżeniu.

Ja polecam sam full cust..

76561198090890807.png

• 3 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

a jak już brać ten tłumik to jaki?

Żaden. Tłumika do tej broni sie nie kupuje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] M4A1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...