Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na ps3

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić nowa , bardzo wciągającą grę na ps3 najlepiej w języku polskim (jeżeli takowy dostępny), coś w czym nie będe sie nudził oraz najlepiej z multiplayer ( nie obowiązkowo). Myślę nad sleeping dogs , co wy na to ? Budżet 200 zł ( lecz mam nadzieje , że uda się na allegro coś taniej załapać ) .

Myślę nad : http://allegro.pl/uncharted-3-oszustwo-drake-a-goty-ps3-wyprzedaz-i2913381459.html. Btw, co to są te "goty " ?

21515.jpg

Opublikowano

Link nie działa ale jak Goty to chyba Uncharted 3 :)

Dodaje on dodatek w multiplayer dokładnie odblokowuje kilka stroi i broni.

Jeżeli chodzi o single w tej grze to powiem,że jest bardziej wciągające niż multiplayer,ale oczywiście multi tak bardzo nie nudzi :D

logo1.png
Opublikowano

Sleeping Dogs to kozacka gra. Właśnie przed tygodniem pobrałem i już przeszedłem ;/ Nie wiem jak tam inne gry lecz jak dla mnie te 4 dni po 2h dziennie to krótka gra ;d Gra się nie nudzi, rzeczywiście jest wciągająca, najlepsza gra akcji w jaką grałem lecz dla mnie mogła by być z 2x dłuższa.

Opublikowano

Mam ac:b lecz ono mnie jakoś nie wciągnęło , i nie chce , aby tak było z ac3 . Tu link do aukcji : http://allegro.pl/uncharted-3-oszustwo-drake-a-goty-ps3-wyprzedaz-i2913381459.html

Trzeba skopiować i wkleić , inaczej tego dać sie nie dało ;d

21515.jpg

Opublikowano

Bierz Heavy Rain,nie ma lepszej gry na PS3 ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano
http://allegro.pl/sl eeping-dogs-ps3-folia-nowa-z-polski-i2909488600.html bez spacji. Co o tym sądzicie? Dobra oferta wdłg. mnie. Co wy na to ? Czy opłaca się bardziej far cry 3 / un3 / cod bo / hitman abolution ? Coś innego ? Prosze szybko o odpowiedź i odrazu z linkiem do aukcji . Dzięki

21515.jpg

Opublikowano

Gt5 mam . Czy przypadkiem fable 2/3 jest tylko na pc i xboxa? Btw. fable 1 dostałem ją ( nadal ją mam ) jak miałem jakieś 5/6 lat koło 2006 r. Chyba moja pierwsza tego typu gra:)

21515.jpg

Opublikowano

@UP2

Bf3 na ps3 mnie odstrasza bo wersja na ów konsole ma gorszą grafikę .

Radzę Ci poczekać kilka miechów i będzie The Last of Us, Tomb Raider, GTA V, God of War ;)

Opublikowano

Tak ale za kilka miechów ,a za kilka miechów ja będę inne gry kupował (najprawdopodobniej będzie to albo killzone , albo god of war lub nowe gta . Gta chyba najpewniej bo wspominam go bardzo miło z mojej młodszej części dzieciństwa ;p.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...