Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox 360 - PADY

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pad dołączany do Xbox'a jest przewodowy??? I czy istnieje wersja Bez przewodowa i po skończeniu baterii mogę podłączyć pada kablem??

Opublikowano

Pad w Xboxie 360 jest bezprzewodowy.

Po skończeniu się baterii, nie da się ich ładować kablem podłączając np pada do usb. Musisz mieć ładowarkę na baterie lub po prostu kupić nowe jak się skończą.

Opublikowano

Co do baterii to jakoś nigdy sie tym nie interesowałem za bardzo, ale akumulatorki wytrzymają Ci kilka tygodni przy normalnym graniu.

Ja baterie wymieniam raz na miesiąc.

A i co do mojego wcześniejszego posta, sprawdziłem, i są specjalne kable umożliwiające ładowanie pada : ) Widziałem ceny od 20zł więc nie jest drogo.

Opublikowano

Sorry ale mam ostatnie pytanie... czy baterie mogę używać XXX razy? jak ładuje je tym kablem za 20 zl? czy potem już ładowanie nic nie będzie dawać :P bo będą tak " Dojebane " - Sorry za wulg nie umiałem inaczej tego nazwać :)

Opublikowano

Na pewno na początku wiele razy będziesz mógł je ładować, później będzie tak jak z normalnymi akumulatorkami, które będą trzymać kilka godzin :D

Ale na pewno z rok będą trzymać tyle ile powinny baterie.

Ładowanie słabym kablem nie ma tu nic do tego, jak kabel jest słaby to będą się ładowały wolniej, lecz nie stracą przez niego więcej żywotności niż ładując specjalną ładowarką.

Opublikowano

Najlepiej zaopatrz się w takie coś :

http://allegro.pl/duracell-xbox360-ladowarka-2-baterie-1200mah-i2906541464.html

Możesz znaleźć taniej gorszych firm

Opublikowano

Na pewno na początku wiele razy będziesz mógł je ładować, później będzie tak jak z normalnymi akumulatorkami, które będą trzymać kilka godzin :D

Ładowanie słabym kablem nie ma tu nic do tego, jak kabel jest słaby to będą się ładowały wolniej, lecz nie stracą przez niego więcej żywotności niż ładując specjalną ładowarką.

Chodzi tu o ładowanie ( cały czas ) czy tylko przy słabej żywotności baterii

/ Dzięki za link z allegro :) przyda się < glinka333>

Opublikowano

Ten kabel jest jak "uprzewodowienie" pada, podłączasz go na dole kontrolera (takie wejście) i do x'boxa i masz takjakby "przewodowego" pada.

A co do ładowania baterii to mam zwykłą najzwyklejszą ładowarkę do baterii na 4 sztuki, i po 5 - 6 ładowaniach powoli zaczyna spadać żywotność, jak kupisz 4 szt. alkaicznych (np. w biedronce są takie "GP Super" ) to powinny na rok śmiało starczyć z ładowaniem :)

1272247667773s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...