Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rankedy

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja miałem gre i teraz mam zapobiegnięto przegranej czyli cos zrobili i dobrze elo nie spadnie znowu .....

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano
Kiedy mamy potężne problemy dotyczące całego systemu możemy wcisnąć ?Przycisk?. Zapobiega to odnotowywaniu przegranych bądź opuszczonych przez graczy rozgrywek, wynikłych z problemów, które nie powstały z winy użytkowników, co jest bardzo frustrujące. Kiedy ?Przycisk? jest aktywny, we wszystkich trwających już i rozpoczętych później rozgrywkach zaczynają obowiązywać następujące zasady:

* Przegrana bądź opuszczenie rozgrywki przez użytkowników nie zostanie odnotowane w trakcie gry ani przy wyborze bohatera.

* Gracze nie będą tracić punktów w rankingu ELO.

* Gracze wciąż będą otrzymywać zwycięstwa oraz 50% punktów ELO (ma to zapobiec inflacji ELO).

* Wszyscy gracze otrzymają PD i PZ za rozgrywki.

* Statystyki zostaną odnotowane i zapisane, ale nie będą liczyć się do ogólnych zestawień.

Mamy zamiar używać tego trybu, ilekroć pojawią się problemy dotykające sporej liczby graczy. Aby zredukować ryzyko ewentualnych nadużyć, nie będziemy ogłaszać uruchomienia tego trybu. ?Przycisk? ma zapobiec odnotowywaniu negatywnych wyników, kiedy pojawią się problemy, na które gracz nie ma wpływu, a nie sprawić, że wszyscy będą się źle zachowywać.

W wyniku tego działani w historii rozgrywek pojawią się opisy ?Odpuszczona przegrana?.

To chyba wiele wyjaśnia, pewnie wkrótce wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Nie ma , mam straszne lagi ping nawet 3000 ;) . Co kilka minut próba połączenia z grą , tak samo moi koledzy ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Czyli mamy szanse na jakieś rp ^^?

Może albo i nie , kolega mi teraz na skype gada ,że Riot mówił o jakiś błędach które mogą wystąpić ^^ ... Zobaczymy . może 400RP dostaniemy ...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...