Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program: Odtwarzacz Blue-ray 3D

Tworu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio ściągnąłem 50 gigową wersję avatara lecz nie doczytałem wszystkiego i aby obejrzeć go na telewizorze potrzebuję odtwarzacza blue-ray 3D, niestety nie posiadam takiego i nie dam rady go kupić w najbliższym czasie. Dlatego wpadłem na pomysł aby podłączyć komputer do telewizora za pomocą kabla HDMI-HDMI v1.4. Puścić na kompie i oglądać na telewizorze. Tutaj pojawia się problem ponieważ nie posiadam programu który by mi odtworzył film w 3D. W 2D normalnie mogę odpalić natomiast jak kliknę 3D wyskakuje komunikat, że mój player nie jest do tego przystosowany. Teraz pytanie do was. Jaki player pozwoli mi odtworzyć w 3D. Zaznaczę, że mam pasywne 3D w telewizorze LG 55LW570s. Nawet pytanie, czy w ogóle jest możliwe takie rozwiązanie, ponieważ szkoda tyle ściągania. A Blu-ray zamierzam kupić dopiero w lato ponieważ najpierw w planach mam złożenie drugiego kompa. Pozdrawiam i z góry dzięki.

Opublikowano

musi z odtwarzacza , bez niego nawet jak podłączy do TV nie oglądnie w 3D

najlepiej jak tv ma usb i możliwość odtwarzanie plików z płyty BR to podpiąć dysk zewnętrzny z rozpakowanym ISO płyty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Telewizor posiada USB oraz posiadam dysk przenośny. Czyli mam wypakować .ISO i spróbować odtworzyć tak?? Dzięki za rady ;)

Opublikowano

nie wiem w jakim formacie masz nagraną ta płytkę ale TV musi odtwarzać format PLIKU czyli posiadać odpowiednie kodeki ; avchd, m2p, m2ts czy inny w jakim masz zapisany film na płycie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jest to format m2ts, no nic dzięki niech się wypakuje to zobaczę czy odpali czy nie. Jeśli nie to albo będę musiał zmienić format na .mkv albo wybulić kasę na Blu-ray.

Niestety, telewizor nie widzi takich formatów ;/ Teraz pytanie. Jeśli zmienię format na .avi to czy stracę na jakości??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...