Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zacząć grę

Julian_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 19 ARMATEK ELITARNYCH 50,55 FUNTOWYCH 6 TALENTÓW SAGITA DESING ELITY 5 LVL 2 POKŁADY ELITARNE I 5 ZA ZŁOTO bocę chodzi mi na czym bocić żeby zrobić starą full elite 205 armatek 55 lub admiraslkich 10 pokładów i chyba tyle .

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

jezeli to pl1 to dostan sie do bractwa ktore ma sloneczko, bywaj na TS b. czesto a bot niech klepie sunburst z pustaka, ewentuanie zbieraj mojo i rob pergi z pustaka (bot jest dobry na panne i koziorozca, strzelca i raka nie probowalem slaba elita) polecam puszczac 2 boty (utworz sobie swoje bractwo i drugi bot niech klepie tam kase) i od czasu do czasu wyplacac sobie zloto na pustaki.

Ewentualnie czekaj na jakiegos buga i ryzykuj banem :)

Jezeli pomoglem prosze o plusika :))

Opublikowano

sa rozne boty np. sea crusher ustawiasz sobie ze ma bic potwory lub statki albo zbierac boniki , ( za to bana nie ma ) najlepiej na eventach co sa rozne rzeczy do zbierania np. dynie , lizaki lub torciki

Opublikowano

ja bym wysłuchał rad dziurki bo ono ma zawsze dobre rady i super konto, gra cipka 6 lat i ma salwe po 2k

buhahaha

Opublikowano

Gram na francji 3 po 3h 1milion złota i 500 pereł mapa 1/3 .

Jak masz 5 lvl puść sobie na 5/1 i bocika ustaw żeby zmieniał mapy co 45 minut góra godzinę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...