Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Płacenie Rafami

temorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, czy jeżeli stworze konto na stronie blizzarda, wpisze nie prawdziwe dane, że mieszkam w angli, fałszywe imie i nazwisko, to po kupieniu czegoś takiego jak jest na allegro (WoW Konto Cataclysm + 80 lvl + 37 dni + twoje dane), będę mógł płacić za gre rafami? Jeszcze nie zarabiam i szukam jak najtańszego wyjścia ;P, i czy płacenie rafami sie opłaca, ponieważ dużo ludzi mówi ze im zabierają dni gry? z góry dziękuje za odpowiedź

Opublikowano

Kiedyś to było opłacalne bo Blizzard z tym nic nie robił.Teraz jak już wyczają że grasz na RaFach to ci usuwaja po 3 dniach, na przykład

Opublikowano

Nie podawaj fałszywych danych ! Tylko kraj. Przy np. kradzieży będziesz musiał wysłać skan dowodu lub paszportu. Spokojnie będziesz mógł ładować rafami. Teraz sprzedawcy dają gwarancję.

simply.4557.gif

Opublikowano

JA ładuję Rafami od hmm 2 lat(lub mniej nie pamiętam kiedy to weszło),i nie dostałem bana i nie usunięto mi z kąta Rafa,pozatym sprzedawcy dają teraz Gwarancję zwrotu w raźie gdy ci usuną rafa,tylko pamiętaj kupuj na 30 dni a nie na pół roku z góry ^^,dzięki temu masz 99% szans że Blizz cię nie wyłapie z pośród idiotów kupujących półroczną przygodę Rafem ;)

Opublikowano

JA ładuję Rafami od hmm 2 lat(lub mniej nie pamiętam kiedy to weszło),i nie dostałem bana i nie usunięto mi z kąta Rafa,pozatym sprzedawcy dają teraz Gwarancję zwrotu w raźie gdy ci usuną rafa,tylko pamiętaj kupuj na 30 dni a nie na pół roku z góry ^^,dzięki temu masz 99% szans że Blizz cię nie wyłapie z pośród idiotów kupujących półroczną przygodę Rafem ;)

To bardziej zależy raczej od sprzedawcy, czy usuną ci te RaFy czy nie ;)

Pograłbym znowu na RaFach, ale dużo ludzi którym już usunęli raz to piszą potem że znowu mają skasowane

Muszę spróbować w końcu i tak mam tam jakiś większy zapas golda

Edit 1.

@up

A właśnie, pytanko do ciebie Czerwol99

Kupujesz u jednego sprzedawcy?Czy różnie?

Opublikowano

To bardziej zależy raczej od sprzedawcy, czy usuną ci te RaFy czy nie ;)

Pograłbym znowu na RaFach, ale dużo ludzi którym już usunęli raz to piszą potem że znowu mają skasowane

Muszę spróbować w końcu i tak mam tam jakiś większy zapas golda

Edit 1.

@up

A właśnie, pytanko do ciebie Czerwol99

Kupujesz u jednego sprzedawcy?Czy różnie?

To nie zależy od sprzedawcy.

simply.4557.gif

Opublikowano

Podaj fałszywy tylko kraj, najgorzej jak podasz fałszywe i jeszcze zapomnisz jakie, dzwonisz do Blizzarda i nie wiesz jak się nazywasz ;) brzmi głupio, ale tak się zdarza. A Blizzard dba o swoich klientów i nie chce żeby byli naciągani na rafy, dlatego je anuluje, coraz częściej, ostatnio jak mialem to najdłużej 20 dni miałem rafa, a czasem po dniu mi anulowali.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

A co do raf'ow to bana możesz wyłapać ale za "kody do odmrazania" które uzywasz przy "gwarancji na raf'@. Za zame rafy nie.

Ale ostatnio blizz dużo kasuje. Ale to nie znaczy że wszystkie. Mój znajomy tak jak ja używa to od ponad 1,5roku. Mi kasowali pod koniec 2021

Mu nadal nie kasuja chociaż ma roczna przygodę, wszystko zależy od szczescia

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...