Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Can not connect...

Pro100wryja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z CA sciagnalem instalke z 2010r. bo jako jedyna byla na gamersh... (mirror ze strony glownej ca). i mam pewien błąd "Can not connect to the server. please try again or visit (strona combata) error code = -2, 10060 .Nie mam zamiaru sciagac nowej wersji CA,poniewaz moje lacze jest tragiczne, a wole pobrac te patche..

Szukalem troche w google lecz zadnej odpowiedzi nie znalazlem

Opublikowano

co to za różnica czy ściągniesz instlkę sprzed 2 lat, czy najnowszą ze strony CA skoro i tak będą musiały pobrać Ci się wsyzstkie patche które były wprowadzone do gry przez ten czas...i tak będziesz musiał pobrać i tak..co za tok myślenia...

ehh.:)

Opublikowano

@up widze, ze jestes zajebiscie inteligetny, po 1 GRA PRZEZ 3 LATA NIE ZMIENILA SIE W CALOSCI WIEC NIEKTORE PLIKI ZAJMUJA TYLE SAMO jestes tak glupi czy tylko udajesz?

Opublikowano

Ale na innych masz 2k11

np. tu

http://www.gamona.de/downloads/combat-arms,full-client-september-2011:download,1985223.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...