Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FUT 13 problem z grą z innymi graczami

el Skurwielo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Od razu przejde do rzeczy ostatnio wygrałem pierwszą ligę online z 7 meczami wygranymi dostałem złotą paczkę, kupiłem kontrakty i kondycje. Skład mam dobry pod brazylie.

Problemem jest to że zaczynajac koleją ligę ( wchodzę w następny mecz) dostaje graczy którzy nie wiadomo jakim cudem są w pierwszej lidze, sprawdzam statystki a tam 15 meczów i gra w pierwszej... Ostatni grałem z kolseiem który w statystykach miał ze 30 meczów, był w pierwszej lidze i miał hazarda i cały skład z zawodnikami po 100k +

Mecze kończą się zazwyczaj w 20 sekundzie meczu (6 minut połowa), i nie wiem czy ktoś wychodzi ( bo nie dostaje punktó a nie nie przegrywam tylko zabiera mi kontrakty) czy w jakiś sposób mnie rozłącza, chociaż jestem połączony z internetem. Czy wie ktoś może co mogę zrobić ( właśnie próbuje przeinstalować fife)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...