Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Call Of Duty Black Ops 2 Wyzwania i minigun

Lion55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz w koszary>historia bojowa>wyzwania i masz spis wszystkich wyzwań, oraz co potrzebujesz aby je zrobic. Miniguna odblokowujesz na poziomie 36, przy 850 punktach serii, ale czy cięzko wejsc w serie ofiar najechac myszka i zobaczyc na jaki poziom jest dostepny? Można też go dostać z pakietu wsparcia.

Opublikowano

Kolega dwa posty pisał o multi :) jaki idiota gra w singla ? ;) pozatym w czym problem przecież pisze że po kolejnej misji będzie dostępny...

No dokładnie chyba nikt po kupnie, gdzie dostępne jest multi, gra singla?

Tymbardziej, że kampanie idzie przejść nawet tylko z five-seven także po co ci lepsze bronie?

tmpqe.png

Opublikowano

Dobrze , ale on chce odpowiedź , a nie komentarze dot. jego pytania

@top

The Minigun appears in Black Ops II in Campaign where it can be unlocked after completing 5 challenges in "Judgment Day" along with the Death Machine.
Opublikowano

Kolega dwa posty pisał o multi :) jaki idiota gra w singla ? ;) pozatym w czym problem przecież pisze że po kolejnej misji będzie dostępny...

nie którzy lubią singla niektórzy multika ja byłem zaskoczony fabułą Black opsa 1 i czekałem aż wyjdzie kampania BO 2 poza tym jak pisze "w kolejnej misji bedzie dostępny" to jest błąd bo przeszedłem całą gre 2 razy i nie mam dalej miniguna (trzeba przejść odpowiednie wyzwanie które nie jest nigdzie napisane które to trzeba wykonać)

No dokładnie chyba nikt po kupnie, gdzie dostępne jest multi, gra singla?

Tymbardziej, że kampanie idzie przejść nawet tylko z five-seven także po co ci lepsze bronie?

jak grasz na rekrucie to się nie dziw że kampania jest nudna
Opublikowano

dzięki tym ludziom którzy tutaj mnie nie tu nie wysmiali i mówili ze jestem noobem bo gram na singlu ja gram na multi bo multi jest super jak i zombie poprostu chcialem sie dowiedziec i tyle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...