Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Programy do moda

AsekAsek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj pobrałem moda z metin2mod.tk i zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją. Nie wiem co jest ale włącza mi się przy tym normalny metin, bez moda :/, nawet gdy włączam jako administrator dalej nie działa, nie rozumiem co jest nie tak. Pomocy, mam win 7 64 bit.

Opublikowano

ale n pl czy privie ci się wyłącza (też mam 7 64bit ) i na privie nigdy mi nie wywaliło ( na pl nigdy nie używałem)

A może to wina priva może ma ochronę przed modę jakąś (spróbuj na innym servie/privie)

Nie ma.png

Opublikowano

Zobaczymy, dam znać jak pobiore.

Mhm... troche zielony jestem, mam paczkę z metka 2008 która waży 127 Mb. mam nadziej że to zadziała... nie bardzo wiem co mam z tym zrobić, ale rozumiem że mam to po prostu wkleić do folderu metka, tak ?

Opublikowano

Użyj tego moda, jest troche lepszy i ma wiele ciekawych opcji:

http://www.mpcforum.pl/topic/806788-dl-m2k-mod-10/

Mhm... troche zielony jestem, mam paczkę z metka 2008 która waży 127 Mb. mam nadziej że to zadziała... nie bardzo wiem co mam z tym zrobić, ale rozumiem że mam to po prostu wkleić do folderu metka, tak ?

Nie do końca rozumiem o co ci chodzi, napisz jeszcze raz.

vns0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...